Antena Meniu Search
x

Galerie foto Sora unei cunoscute vedete TV din Israel, executată în braţele iubitului la "Festivalul Morţii", de Hamas. S-a prefăcut fără viaţă, în speranţa că va scăpa

Război în Israel. O tânără israeliană în vârstă de 27 de ani a fost executată în timp ce se prefăcea că este moartă în speranța că va fi cruțată, după ce teroriştii Hamas au invadat festivalul de muzică de lângă granița cu Fâșia Gaza și au masacrat zeci de petrecăreți sâmbătă.

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 11:30

Sora unei cunoscute vedete TV din Israel, executată în braţele iubitului la "Festivalul Morţii", de Hamas. S-a prefăcut fără viaţă, în speranţa că va scăpa
Sora unei cunoscute vedete TV din Israel, executată în braţele iubitului la "Festivalul Morţii", de Hamas. S-a prefăcut fără viaţă, în speranţa că va scăpa - Instagram, Profimedia

Ma'ayan Adam, în vârstă de 36 de ani, o prezentatoare de televiziune care a apărut în versiunea israeliană a filmului „Dancing With The Stars” și prezintă un program de știri la unul dintre posturile de televiziune populare din țară, a postat un mesaj sfâșietor celor 300.000 de urmăritori ai ei peInstagram, anunțând moartea ei surorii ei în vârstă de 27 de ani, Mapal Adam, relatează New York Post.

Mapal Adam a fost ucisă în timp ce era ținută în brațe de iubitul ei, care a suferit răni grave la spate. Se crede că el va supraviețui. „Sâmbătă după-amiază, în acest cadru idilic, Mapal, copilul nostru, s-a ascuns sub un camion și s-a prefăcut ca moartă”, a scris Ma’ayan Adam într-un mesaj pe Instagram. Ea a rezistat ore întregi și nu s-a mișcat până când teroriștii au executat-o, a scris sora îndoliată.

Tânâra se afla la festivalul unde alte peste 200 de persoane au murit

„Ea și iubitul ei, Roey, s-au mutat împreună săptămâna trecută și a fost cea mai fericită persoană din lume. El stătea întins lângă ea în timp ce ea stătea întinsă pe pământ, a suferit răni de armă în spate și a supraviețuit pentru a ne spune cum a murit în brațele lui”, a scris ea.

Ma’ayan Adam a scris că familia a fost „zdrobită în bucăți” și suferă „ de dureri despre care nu știam că există”. Tânăra a fost unul dintre miile de tineri israelieni care au participat la festivalul de muzică trance Tribe of Nova de lângă Reim, care se află la doar câteva mile de gardul care înconjoară Fâșia Gaza. Martorii au declarat presei că oamenii înarmați Hamas au invadat zona concertelor sâmbătă dimineața devreme. „În jurul orei 6:30 dimineața am început să auzim explozii”, a declarat pentru Billboard Raz Gaster, un manager de spectacole muzicale care a cântat la festival.

Teroriștii Hamas au împușcat în mulțimea de petrecăreți și au căutat cât mai mulți oameni au putut pentru a-i lua ostatici. Serviciile de urgență israeliene au raportat că au recuperat cel puțin 260 de cadavre de la fața locului duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Sora unei cunoscute vedete TV din Israel, executată în braţele iubitului la "Festivalul Morţii", de Hamas. S-a prefăcut fără viaţă, în speranţa că va scăpa