Antena Meniu Search
x

Tânăr turist, găsit fără suflare într-un canal din Cambodgia. Detaliu care a stârnit suspiciunea autorităţilor: "Rareori vedem străini în această zonă"

Un bărbat din Anglia a fost găsit mort în Cambodgia, săptămâna trecută, după ce a căzut într-o canalizare și s-a înecat. Autorităţile investighează cazul şi iau în calcul și posibilitatea unei crime. Bărbatul era încălţat și purta pantaloni, dar nu avea nimic pe partea de sus a corpului, ceea ce a stârnit suspiciunile autorităţilor, relatează Mirror.

de Aura Trif

la 10.04.2023, 23:00

- Profimedia

Charlie Gray, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit de nişte săteni într-un șanț de la marginea drumului, din satul Tvi Khang Cheung din provincia Kampot, în sud-vestul Cambodgiei, pe 6 aprilie. Autoritățile au deschis o anchetă și spun că bărbatul a murit după ce a căzut în canalizare și s-a înecat.

Va fi efectuată o autopsie, pentru a stabili cauza exactă a morții. Corpul lui Charlie a fost apoi dus în capitala cambodgiană, Phnom Penh, pentru analize suplimentare, potrivit rapoartelor presei locale.

Autorităţile investighează şi posibilitatea unui crime

Charlie Graz purta o pereche de pantofi sport negri și pantaloni scurți negri, dar nu avea nimic pe partea superioară a corpului, ceea ce a stârnit suspiciuni. Localnicii au încercat să-l trezească, dar nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. 

Pe acelaşi subiect

"Bărbatul era mort când l-am găsit. Cineva l-a mişcat pentru a verifica dacă era în viață și a încercat să-l trezească. Era deja mort. Nimeni nu știe cum a căzut în canalizare. Nici noi nu știm cine a fost bărbatul. Rareori vedem străini în această zonă", a mărturisit unul dintre localnici.

"Rezultatele autopsiei vor arăta cum a murit bărbatul. Dacă apare vreun indiciu al unui atac premeditat, da, vom investiga acest lucru în continuare. Ar fi putut să cadă în canal și să moară. Da, este posibil să fii murit în altă parte și trupul său să fii fost abandonat în canal", a declarat unul dintre ofiţerii care se ocupă de caz.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe al Marii Britanii și-a exprimat condoleanțele față de familia bărbatului. "Susținem familia englezului care a murit în Cambodgia și suntem în legătură cu autoritățile locale”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Tânăr turist, găsit fără suflare într-un canal din Cambodgia. Detaliu care a stârnit suspiciunea autorităţilor: "Rareori vedem străini în această zonă"