Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Toată lumea a început să mă anunţe că am murit". O femeie de 35 de ani a fost declarată moartă, dintr-o eroare a statului englez

O femeie în vârstă de 35 de ani, din nord-estul Angliei, a primit o scrisoare oficială din partea Guvernului, la câteva săptămâni după ce a depus cererea de ajutor pentru înmormântarea mamei sale, prin care i se spunea că alocația pentru copiii ei va fi oprită din cauză că ar fi decedat.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.02.2022, 22:01

Samantha Coburn, în vârstă de 35 de ani, susține că a contactat guvernul pentru a solicita ajutor după ce mama ei, Tracy Woodhead, în vârstă de 55 de ani, a murit pe 16 decembrie. Dar, în timp ce cererea ei era procesată, s-a făcut o greșeală și Samantha spune că a fost declarată chiar ea ca fiind decedată, potrivit The Mirror.

Mamă a trei copii, femeia a primit o scrisoare a Guvernului la aproximativ o lună după ce ea a depus cererea, declarând că sunt trişti să audă despre moartea ei. Scrisoarea, datată pe 27 ianuarie, spunea: „Ne pare rău să auzim că Samantha Coburn a murit”. Oficialii au continuat să spună că plățile ei de alocație pentru copii vor fi încetate și ar trebui făcută o nouă cerere. 

"Mama mea a murit anul trecut și aveam nevoie de sprijin financiar pentru înmormântare. Am depus cererea de acordare a ajutorului pentru deces și mi-au dat din greșeală data morții mele. Mama mea a murit pe 16 decembrie și aceasta este data la care a fost înregistrată și moartea mea fictivă. La aproximativ o lună de la apel, toată lumea a început să mă anunțe că am murit! Scria chiar acolo în alb și negru că am fost declarată moartă. A fost foarte bizar să citesc asta despre mine", a povestit femeia.

Acest lucru, tăierea alocaţiei, a lăsat-o fără venituri pentru a-și putea întreține familia, spune ea, așa că a trebuit să solicite asistență socială de urgență. Pentru ca totul să fie şi mai complicat, Samantha spune că cererea ei de finanțare pentru deces a fost respinsă pe motiv că fratele ei este angajat. Autorităţile nu au comentat până în prezent despre acest subiect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Toată lumea a început să mă anunţe că am murit". O femeie de 35 de ani a fost declarată moartă, dintr-o eroare a statului englez