Antena Meniu Search
x

Video Trei adolescenţi s-au răsturnat mortal cu un Maserati furat, la 197 km/h. Momentul accidentului, filmat din elicopter de poliţiştii din SUA

Trei tineri, gonind într-un Maserati furat cu peste 197 de kilometri la oră. Cursa nebună s-a sfârşit tragic pentru unul dintre adolescenţi, care a murit la locul accidentului, în timp ce şoferul de doar 15 ani a scăpat cu viaţă, iar cel de-al treilea băiat e internat, în stare critică. Niciunul dintre ei nu avea permis de conducere. Acum, poliţiştii americani au făcut publice imagini spectaculoase, filmate din elicopter, care surprind momentul impactului. 

de Redactia Observator

la 05.10.2022, 17:09

Un accident înfiorător, produs la începutul lunii septembrie într-un oraş din Florida, Statele Unite ale Americii, a răpit viaţa unui adolescent şi i-a pus în mare pericol pe ceilalţi doi tineri aflaţi în maşină. Cei trei, care nu aveau nici măcar permis de conducere, furaseră autoturismul Maserati şi porniseră într-o goană nebună, la peste 197 de kilometri la oră, care s-a sfârşit tragic.

Momentul accidentului. Trei adolescenţi s-au răsturnat cu un Maserati furat 

Poliţiştii au făcut acum publice imagini filmate din aer cu momentul în care maşina s-a făcut praf. Cadrele, surprinse de o patrulă de poliţie care survola zona, la bordul unui elicopter, arată scene de groază, relatează Mirror. Ofiţerii se deplasau la locul unei alte infracţiuni, fiind chemaţi în apropiere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu acceleraţia la pământ, Keondrick Lang, şoferul în vârstă de 15 ani, a pierdut controlul maşinii şi a ieşit de pe carosabil. Autoturismul s-a izbit de un panou de pe marginea drumului, impact mortal pentru pasagerul Mario Bonilla, de aceeaşi vârstă cu adolescentul de la volan. Maseratiul s-a rostogolit şi a rămas, în cele din urmă, cu roţile în sus. Al treilea băiat aflat în maşină, Malachi Daniels, a reuşit să scape cu viaţă, însă a suferit răni grave pe care, cel mai probabil, nu le va putea vindeca niciodată complet. 

"Unul dintre suspecţi, identificat ulterior drept Keondrick Lang, de 15 ani, şi-a folosit tricoul pentru a deschide uşa autoturismului Maserati deblocat, cu cheile în contact. Ceilalţi doi suspecţi, Malachi Daniels, de 16 ani, şi Mario Bonilla, de 15 ani, au urcat apoi în maşină şi au pornit pe Drumul 62, cu luminile stinse. Echipajele de la sol au încercat să oprească autovehiculul, dar acesta a accelerat şi a depăşit viteza de 128 km/h. Lang a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a lovit un panou şi maşina s-a răsturnat. La faţa locului au fost chemate imediat echipaje de intervenţie. Bonilla a fost declarat decedat, Daniels a fost transportat la spital cu răni grave, la fel ca Lang. Niciunul dintre ei nu avea antecedente la cazier", au declarat poliţiştii americani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Trei adolescenţi s-au răsturnat mortal cu un Maserati furat, la 197 km/h. Momentul accidentului, filmat din elicopter de poliţiştii din SUA