Antena Meniu Search
x

Video Ultimele imagini filmate de cei trei tineri care au murit în Maserati. Şoferul nu avea permis

Trei tineri au sărbătorit în jacuzzi, cu mult alcool, după care au plecat într-o cursă mortală. S-a întâmplat sâmbătă seară, în Bistriţa Năsăud. Dornici de senzaţii tari, teribiliştii au gonit spre moarte şi au sfârşit între fiarele unui Maserati.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 17.05.2021, 11:15

Vezi și
  • Poliţia vrea să afle dacă tinerii erau şi drogaţi, mai ales că doi dintre ei erau cercetaţi pentru trafic de narcotice.

Un morman de fiare scumpe. Înăuntru, trei tineri blocaţi. De jur împrejur, salvatori din două judeţe într-o luptă contracronometru pentru viaţă. Acestea au fost scenele de la accidentul din Bistriţa-Năsăud. Potrivit surselor Observator, şoferul nu avea permis auto.

Puţin înainte de ora 23, tinerii erau fericiţi că pot, în sfârşit, să petreacă după pofta inimii la o pensiune. Şi dornici să testeze maşina de lux a unui amic. Un Maserati, bolid italian, cu peste 400 de cai sub capotă. 

Ionuţ, Alex şi Bogdan veniseră din Cluj şi Bistriţa pentru a sărbători primul weekend fără restricţii. Fără restricţii au continuat şi cursa în bolidul de lux.  Au plecat de la o pensiune din Tiha Bârgăului spre Vatra Dornei. Este pensiunea unde alţi prieteni îi aşteptau să se întoarcă. Pentru că nu au mai făcut-o, unul dintre ei a plecat să-i caute.

Cum s-a produs accidentul cu Maserati

La întoarcere, lângă localitatea Poiana Stampei, temerile cele mai negre i s-au adeverit. Cei trei tineri care ar fi gonit cu 180 de kilometri la oră mai aveau doar 17 kilometri până la cazare. Nu au mai ajuns la destinaţie. Prietenul lor este cel care a sunat la 112. 

Nu a fost prima dată însă când unul dintre cei trei tineri s-a jucat cu propria viaţă. Alexandru Peternel, unul dintre pasageri, deşi avea doar de 24 de ani, era eliberat condiţionat în urmă cu doar trei săptămâni. A făcut trafic cu droguri,  a fost implicat în scandaluri în stradă cu macete şi din cauza asta a petrecut câteva luni în spatele gratiilor. 

Tot pentru trafic de droguri şi grup infracţional organizat era cercetat şi şoferul. Moldovan Ionuţ Mihai a fost prins cu narcotice în valoare de un milion de lei în Vama Borş, iar acum era sub control judiciar. De altfel, programarea pentru a da cu subsemnatul la poliţie era chiar în bolidul de lux.

Acum, un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost deschis de poliţişti. Medicii legişti îi vor face necropsia tânărului de 30 de ani de la volan pentru a vedea dacă a consumat băuturi alcoolice sau alte substanţe înainte să pornească în cursa fatală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Ultimele imagini filmate de cei trei tineri care au murit în Maserati. Şoferul nu avea permis