Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 17 ani din Australia a ucis o femeie însărcinată, după ce a aruncat cu o cărămidă prin geamul maşinii ei

Un adolescent de 17 ani din Australia a fost acuzat de crimă, după ce a aruncat cu o cărămidă în geamul maşinii unei femei însărcinate. Mama a fost grav rănită şi a ajuns în stare critică la spital, însă la doar 3 zile distanţă atât ea, cât şi bebeluşul nenăscut au murit.

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 13:31

Un adolescent de 17 ani din Australia a ucis o femeie însărcinată, după ce a aruncat cu o cărămidă prin geamul maşinii ei - Shutterstock

Tânărul de 17 ani a fost declarat vinovat în urma unui incident în care acesta a omorât o mamă însărcinată. Acesta a aruncat cu o cărămidă prin geamul maşinii în care se afla femeia.

Adolescentul, al cărui nume nu poate fi dezvăluit din motive legale, a pledat miercuri la Tribunalul de Copii din Perth, pentru uciderea Dianei Miller, într-o parcare a unui centru comercial, pe 29 noiembrie anul trecut. Poliţiştii au spus că tânărul ar fi aruncat cu o cărămidă prin geamul deschis al maşinii, lovind-o pe Diana Miller în cap.

Băiatul, care se pare că făcea parte dintr-o bandă numită „Băieţii Bentley”, a recunoscut că a ucis-o pe doamna Miller, care era însărcinată în 5 luni la momentul morţii sale. Ea a stat în spital timp de 3 zile înainte ca ea şi copilul ei nenăscut să moară din cauza rănilor grave.

Ucigaşul a fost acuzat de vătămare corporală gravă după incident, decizie care în urma decesului doamnei Miller a fost transformată în crimă, potrivit Daily Mail. Conform legislaţiei din Australia de Vest, adolescentul nu poate fi acuzat de moartea bebeluşului nenăscut. În timp ce tânărul se afla în instanţă, acesta a fost pronunţat vinovat mai întâi pentru acuzaţia mai mică, ucidere din culpă. El se va întoarce în instanţă pentru a-şi afla condamnarea. 

Ce s-a întâmplat cu familia Dianei după deces

Doamna Miller se afla la Waterford Plaza, într-o suburbie din Karawara, cu partenerul ei Filip Edmonds, bebeluşul lor Lloyde şi cele două nepoate, în momentul în care viaţa lor a luat o întorsătură neaşteptat de îngrozitoare.

Domnul Edmonds încerca să îşi protejeze familia de zeci de adolescenţi, care erau implicaţi într-o încăierare din parcare şi care îi blocau calea de ieşire cu maşina.

Adolescentul de 17 ani a aruncat cu o cărămidă prin geamul deschis al pasagerului din dreapta, unde se afla doamna Miller. Partenerul Dianei a cerut anterior ca băiatul să fie acuzat de două crime, deoarece copilul lui nenăscut era mult prea mic pentru a fi salvat. Familia lor doar ce se mutase într-o casă nouă şi aşteptau cu nerăbdare ca băieţelul să vină pe lume.

Voiam să facem o casă adevărată şi să o pregătim pentru bebeluşul nostru”, a declarat Filip Edmonds.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un adolescent de 17 ani din Australia a ucis o femeie însărcinată, după ce a aruncat cu o cărămidă prin geamul maşinii ei