Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un australian a coborât pe cearceafuri de la etajul patru ca să evadeze din hotelul în care a fost carantinat

Un australian de 39 de ani a devenit un adevărat erou în ţara natală, după ce a driblat carantina anti-Covid-19 evadând din hotelul în care trebuia să stea închis.

de Redactia Observator

la 21.07.2021 , 15:01

Australianul a reuşit să evadeze de la etajul 4 al hotelului în care se afla în carantină anti-Covid-19 Australianul a reuşit să evadeze de la etajul 4 al hotelului în care se afla în carantină anti-Covid-19 - Western Australia Police Force via CNN
  • Bărbatul este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, după ce a refuzat să stea în carantină într-un hotel.

Australianul a mers din Brisbane spre zona de vest a Australiei, zonă în care sunt impuse restricţii severe din cauza numărului în creştere de infectări cu noul coronavirus. Conform CNN, bărbatul a sperat că poate reprezenta o excepţie de la regulă, însă autorităţile locale au fost de altă părere.

Specialiştii din zona de vest a Australiei şi-au dat seama că bărbatul nu poate fi exceptat de la regulă, astfel că l-au închis în carantină într-un hotel şi i-au atras atenţia că are 48 de ore la dispoziţie pentru a părăsi zona şi a se întoarce de unde a venit.

Australianul nu a fost de acord cu măsura impusă împotriva sa. A adunat lenjeriile de pat şi prosoapele din camera de hotel şi şi-a făcut o frânghie cu ajutorul căreia a reuşit să evadeze. Bărbatul a fost prins după câteva ore şi pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni precum nesupunere la o decizie a unei autorităţi publice sau oferirea de informaţii false.

Articolul continuă după reclamă

Australia, creştere în ceea ce priveşte numărul de infectări cu noul coronavirus

Culmea este că, la intrarea în zona de vest a Australiei, bărbatul a efectuat un test de coronavirus, iar rezultatul a fost negativ.

Australia se confruntă cu un număr din ce în ce mai mare de infectări cu noul coronavirus pe de o parte din cauza apariţiei tulpinei Delta, iar pe de altă parte din cauza numărului mic de persoane vaccinate anti-Covid-19.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Un australian a coborât pe cearceafuri de la etajul patru ca să evadeze din hotelul în care a fost carantinat