Antena Meniu Search
x

Kate Middleton intră în izolare, după ce a luat contact cu o persoană infectată cu coronavirus

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, intră în izolare, de luni, după ce a intrat în contact cu cineva infectat cu SARS-CoV-2. Soției prințului William i-au fost administrate ambele doze de vaccin anti-COVID, iar în ultima săptămână a făcut mai multe teste, toate cu un rezultat negativ, scrie Daily Mail. 

de Redactia Observator

la 21.11.2021, 08:07

Kate Middleton intră în izolare, după ce a luat contact cu o persoană infectată cu coronavirus
Kate Middleton intră în izolare, după ce a luat contact cu o persoană infectată cu coronavirus - Profimedia Images

Kate Middleton intră în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană care are COVID-19, deși a fost imunizată cu un ser anti-COVID și a făcut mai multe teste, în ultima săptămână, toate cu rezultate negative. 

Ducesa de Cambridge nu poate participa, luni, la un serviciu de mulțumire organizat la catedrala Sf. Paul și nici la o petrecere în grădină Big Tea la Palatul Buckingham. Kate Middleton se auto-izolează după ce a intrat în contact cu o persoană infectatp cu coronavirus, potrivit Palatului Kensington, citat de Mirror.

Citește și: Kate Middleton și Prințul William, criticați pentru modul în care îl cresc pe Prințul George. Ce decizie încalcă tradiția regală

Alteța Sa Regală nu are simptome, dar respectă toate măsurile impuse de guvern și se autoizolează acasă.

Palatul nu a menționat în cadrul cărui eveniment a avut contact cu o persoană infectată cu virusul SARS-CoV-2, dar în ultima săptămână, Kate Middleton a participat la două evenimente publice, printre care și la victoria istorică a Angliei împotriva Germaniei, pe stadionul Wembley.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Kate Middleton intră în izolare, după ce a luat contact cu o persoană infectată cu coronavirus