Antena Meniu Search
x

Lecție de supraviețuire de la un copil de 13 ani. Abandonat de mamă, a trăit luni întregi în frig, pe o saltea, doar cu mâncare congelată și cereale

Un băiat de 13 ani a fost găsit trăind singur de mai bine de patru luni în condiții mizerabile, supraviețuind doar cu cereale și mâncare congelată.

de Maria Dogaru

la 06.09.2022, 15:57

Băiatul nu avea acces la alimene adecvate sau încălzire pe timpul iernii, dormea pe o saltea murdară
Lecție de supraviețuire de la un copil de 13 ani. Abandonat de mamă, a trăit luni întregi în frig, pe o saltea, doar cu mâncare congelată și cereale - Shutterstock

Adolescentul nu avea acces la alimene adecvate sau încălzire pe timpul iernii, dormea pe o saltea murdară în apartament și supraviețuia doar cu boluri de cereale și mâncare congelată, care era trimisă din când în când de femeia ce i-a permis să locuiasă acolo, relatează Mirror.

O femeie pe bune Michelle Williamson îi permitea băiatului să locuiască singur în proprietate. Michelle, o mamă cu nouă copii, și-a pierdut locul de muncă în urma incidentului și acum este șomeră. Șeriful John Rafferty ia ordonat să desfășoare 165 de ore de muncă neremunerată.

Consider că acest lucru este foarte grav. A durat din decembrie 2020 până pe 27 aprilie 2021. În acest timp, un copil de 13 ani a fost lăsat singur aproape o săptămână întreagă într-o casă care era murdară, încălzi necorespunzător și a trebuit să supraviețuiască din alimente congelate și cereale, a declarat  șeriful John Rafferty.

Femeia a pledat vinovată în fața instanței, pentru neglijența intențioată a băiatului

Pe acelaşi subiect

Michelle Williamson, în vârstă de 36 de ani, a pledat vinovată că l-a neglijat intenționat pe băiat, lăsându-l să locuiască singur într-o casă neîncălzită, pe o saltea murdară pe podeaua sufrageriei și supraviețuind cu boluri de cereale.

Poliția l-a descoperit pe tânăr care trăiește singur în aprilie anul trecut, după o informare anonimă către Consiliul orașului Dundee. În ciuda condițiilor în care a fost lăsat băiatul, asistenții sociali din consiliu nu și-au exprimat nicio altă îngrijorare cu privire la femeie sau copiii aflați în grija ei. Aceasta a continuat să fie angajată ca asistentă medicală de către o firmă privată, după arestarea ei, dar a fost concediată după condamnarea ei.

Acuzata și partenerul ei au avut discuții despre conviețuirea în decembrie 2020. Bărbatul a simțit că locuința în care stăteau era prea aglomerată și dorea să aibă propriul său spațiu. Au fost făcute aranjamente pentru ca cel mic să locuiască la adresa Kirkton, pe cont propriu, cinci nopți pe săptămână. În sufragerie era o saltea dublă. Era singura cameră care era încălzită. Copilul mânca trei boluri de cereale pe zi. Dacă copilul rămânea fără mâncare, ea aranja să i se livreze alimente congelate sau ocazional mâncare la pachet”, a declarat  deputatul Dev Kapadia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Lecție de supraviețuire de la un copil de 13 ani. Abandonat de mamă, a trăit luni întregi în frig, pe o saltea, doar cu mâncare congelată și cereale