Antena Meniu Search
x

Foto Un italian înfometat a scos pistolul şi a împuşcat de 4 ori un tânăr care îi pregătea un kebab, pentru că "l-a făcut să aştepte prea mult"

Momentul teribil în care un client înfometat şi-a vărsat furiat asupra unui bucătar a fost surprins de camerele de surpaveghere. Bărbatul a scos un pistol şi l-a împuşcat de patru ori pe tânărul care îi pregătea kebabul pentru că „l-a făcut să aştepte prea mult”.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.04.2022, 11:56

Yelfri Guzman
Un italian înfometat a scos pistolul şi a împuşcat de 4 ori un tânăr care îi pregătea un kebab, pentru că "l-a făcut să aştepte prea mult" - Facebook / Captură video - Youtube

Clientul nerăbdător, Federico Pecorale, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat după ce l-ar fi împuşcat pe Yelfri Guzman, în vârstă de doar 23 de ani. Incidentul şocant a avut loc în restaurantul Casa Rusti din Piazza Salotto, Pescara, Italia.

Imaginile de la fața locului par să-l arate pe Pescorale împușcându-l pe bucătar de mai multe ori, în timp ce o altă angajată se adăposetşte într-un colţ, în stare de şoc.

De ce s-a enervat bărbatul

Federico, originar din Montesilvano, îşi aştepta comanda la o masă de afară. La un momentdat a intrat nervos în restaurant pentru a-l certa pe bucătar în legătură cu o porţie de kebab care avea prea puţină sare. La scurt timp, suspectul a scos o armă şi l-a împușcat pe tânărul bucătar, originar din Republica Dominicană, de mai multe ori, relatează The Sun.

Pe acelaşi subiect

Tânărul, tată a unui băieţel de doi ani, a fost transportat de urgenţă la spital şi operat. În prezent se recuperează şi se află în afara oricărui pericol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După incident, atacatorul ar fi căutat să se ascundă la câteva rude care locuiau în zonă, înainte de a se urca într-un taxi şi de a fugi spre nord. Poliţia l-a arestat la o benzinărie de pe autostrada A14 din provincia Pesao şi Urbino.

În timpul unei percheziții, ofițerii ar fi găsit un pistol semi-automat. Federico Pecorale fusese pensionat pe caz de boală, după un accident de mașină la vârsta de 19 ani care l-a lăsat cu leziuni grave ale creierului, transmite la Reppublica. Avocatul său, Florenzo Coletti, a declarat pentru Il Centro că acuzatul purta întotdeauna o armă cu el, deoarece era adesea batjocorit pentru dizabilităţile sale.

Tânărul împuşcat se teme că ar putea rămâne în scaun cu rotile

Victima în vârstă de 23 de ani a declarat presei locale că este „îngrozită” de cele întâmplate. Yelfri mărturiseşte că se teme că nu va mai putea merge niciodată din cauza leziunilor.

„M-am gândit: sunt mort, sunt mort în curând. M-am rugat atât de mult lui Dumnezeu. Nu știu ce i-a stârnit furia. A venit în ultimele două zile să mănânce, nu îl cunoşteam. Mâncase câţiva şi mai ceruse zece. Mi-a spus totuşi să-i fac mai săraţi, pentru că primii nu aveau destulă sare”, a spus acesta.

Ancheta este în continuă desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un italian înfometat a scos pistolul şi a împuşcat de 4 ori un tânăr care îi pregătea un kebab, pentru că "l-a făcut să aştepte prea mult"