Antena Meniu Search
x

Un bărbat și-a bătut prietenul și l-a lăsat să moară în apartamentul său din Anglia: „L-am omorât aseară”

Un bărbat și-a lăsat prietenul să moară pe canapeaua din apartamentul său, după ce l-a atacat, iar apoi i-a luat telefonul pentru ca acesta să nu poată chema ajutoare.

de Redactia Observator

la 19.09.2022, 13:29

Neville Morrison, în vârstă de 53 de ani, a murit din cauza unei sângerări interne, după ce a fost lovit de trei ori în față și o dată în splină.  James Hayman, în vârstă de 38 de ani, a căutat să se răzbune pe victima pentru un incident anterior, în care era implicată o femeie, care s-a întâmplat când Neville era drogat, relatează Mirror.

James Hayman a recunoscut uciderea din culpă după ce el și co-inculpatul Anthony Finnigan, în vârstă de 50 de ani, au fost acuzați anterior că l-au ucis pe domnul Neville, pe 5 martie.

Apartamentul lui Neville era vizitat foarte des de mulți alți consumatori de stupefiante, pentru a cumpăra droguri și alcool. În timpul unui incident care a avut loc în acasă, patru persoane erau acolo, inclusiv o femeie. Neville stătea aproape de ea, într-un asemenea mod încât o făcea să se simtă inconfortabil”, a spus procurorul.

Bărbatul a negat inițial că l-a ucis sau agresat pe prietenul său

Pe acelaşi subiect

 Procuratura a explicat că după acest incident a existat o ceartă între cei doi bărbați, după care James l-a lovit, i-a furat telefonul și a plecat. Cadavrul bărbatului a fost găsit a doua zi.

 „L-am ucis pe Nev. L-am omorât aseară. E mort în apartamentul lui”, a spus bărbatul unui alt prieten, a doua zi, după ce a aflat că Neville este mort.

James Hayman a fost arestat pe 7 martie, dar a negat că l-a ucis sau agresat pe Neville Morrison, sau că i-a cauzat vreo vătămare. Victima a suferit o lovitură puternică în abdomen, provocând o rană profundă a splinei, ducând la sângerări grave.

 „Nu merita să fie atacat și lăsat să moară în propria sa casă. Persoana care a făcut asta nu va fi niciodată iertată”, a spus fiica victimei, Parris Morrison.

Existau modalități mult mai bune de a rezolva situația care a apărut, dar ați adoptat un modelul clar de comportament violent. Numai norocul te-a împiedicat să nu-l omori anterior, cu alte ocazii. Ați provocat  durere familiei și prietenilor. Nici o sentință pe care o impun nu-l poate aduce înapoi pe Neville Morrison. Nicio sentință pe care o impun nu poate anula ceea ce ai făcut tu”, a spus judecătorul  John Thackray, care l-a condamat pe bărbat la 10 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Un bărbat și-a bătut prietenul și l-a lăsat să moară în apartamentul său din Anglia: „L-am omorât aseară”