Meniu
Search
x

O mamă și-ar fi ucis copilul de 10 ani, înainte de a se sinucide, în Anglia. Motivul din spatele gestului: “Zbor lin către îngeri, alături de mama ta, micuțule”

O mamă de 30 de ani și-ar fi ucis băiețelul de 10 ani, înainte de a-și lua viața. Femeia ar fi suferit de depresie și își îngrijea fiul care avea autism, de una singură.

De Redactia Observator la 19.09.2022, 09:52

Femeia de 30 de ani, despre care se crede că este portugheză, a fost găsită moartă împreună cu fiul ei de 10 ani în casa lor din Leeds, West Yorkshire, după ce localnicii îngrijorați au tras un semnal de alarmă și au sunat autoritățile, potrivit The Sun.

Poliția a ajuns la apartamentul femeii din Cross Ingram Road după ce a fost alertată de vecini îngrijorați, vineri seara. Aceștia au confirmat că investighează presupusa crimă-sinucidere și au declarat că nu există un alt suspectul în momentul de față. Identificarea oficială a a celor doi nu a avut loc încă.

O femeie și un copil au fost găsiți morți în apartament. Deși identificarea formală nu a fost încă finalizată, se crede că aceștia ar fi o femeie de 30 de ani și fiul ei de 10 ani, care locuiau amândoi la adresa respectivă.  În timp ce cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili circumstanțele complete ale morții lor, ofițerii nu caută pe nimeni altcineva în legătură cu incidentul”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din West Yorkshire.

Vecinii sunt șocați de incidentul tulbărător

 „Zbor lin către îngeri, alături de mama ta, micuțule. Este o situație teribil de tristă. Am auzit că mama se lupta să facă față situației băiețelului ei. Era autist și ei i se părea dificil de îngrijit. Era o mamă bună și o vedeam adesea plimbându-se cu fiul ei”, a spus un vecin.

Am auzit că suferă de depresie și totul a devenit prea greu pentru ea. Era o mamă singură și locuia singură cu fiul ei Freddie. Ea a ținut totul ascuns și nimeni nu a știut prin ce trecea de fapt. Era portugheză și era mutată aici de doi sau trei ani. Nu știm dacă a primit vreodată ajutorul de care avea nevoie. Am auzit că a ucis băiatul și apoi s-a sinucis și ea. Nu mă pot gândi la nimic mai tragic a spus un alt martor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O mamă și-ar fi ucis copilul de 10 ani, înainte de a se sinucide, în Anglia. Motivul din spatele gestului: “Zbor lin către îngeri, alături de mama ta, micuțule”