Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil de 4 ani a murit sufocat cu o pastilă de paracetamol. Mama băiatului, cercetată pentru omor, în Brazilia

O femeie din Brazilia este cercetată pentru ucidere din culpă, după ce fiul ei de patru ani a murit sufocat cu o pastilă de paracetamol, care îi fusese administrată pentru o durere de dinţi.

de Redactia Observator

la 11.11.2021 , 21:43

Copilul a murit la spital Copilul a murit la spital - Shutterstock - foto ilustrativ

Pedro Augusto Gomes Silva a intrat în stop cardiac şi a murit la spitalul din Botucatu, Brazilia, săptămâna trecută, scrie The Sun. În timpul anchetei, poliţiştii au descoperit că mama i-a dat acestuia o jumătate de tabletă de paracetamol pentru că avea o durere de dinţi.

Mama copilului i-a dat pastila pentru o durere

Potrivit raportului întocmit de poliţişti, mama şi-a dat seama că cel mic se sufocă şi a încercat să îi scoată pilula din gât cu mâna, moment în care copilul a început să vomite. Medicii de la ambulanţă au spus că cel mic a fost găsit în stop cardiac la momentul sosirii lor şi a fost transportat de urgenţă la spital, pe drum fiindu-i efectuare repetate manevre de resuscitare.

Articolul continuă după reclamă

În spital, băiatul a început să respire din nou și ritmul cardiac a revenit la normal. Cu toate acestea, starea lui s-a deteriorat, medicii confirmându-i decesul la ora 22:00. Mama copilului este acum cercetată de poliţişti pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Mapamond » Un copil de 4 ani a murit sufocat cu o pastilă de paracetamol. Mama băiatului, cercetată pentru omor, în Brazilia