Antena Meniu Search
x

Bebeluş mort, ascuns de părinţi în zidul casei în care locuiau cu ceilalţi trei copii. O vecină a dat alarma, după ce cuplul s-a mutat în altă casă din Statele Unite

Doi părinţi şi-au zidit bebeluşul în peretele casei în care locuiau cu ceilalţi trei copii ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Adevărul a ieşit la iveală, după ce o vecină a anunţat autorităţile că nu l-a mai auzit pe cel mic plângând, aşa cum se întâmpla în alte dăţi.

de Monica Palade

la 09.11.2021, 16:03

Kylie Wilt, 25 de ani, şi Alan Hollis, 27 de ani, din Pennsylvania, Statele Unite, sunt acuzaţi acum că au tăinut decesul, de profanare de cadavre, dar şi alte acuzaţii.

Robin Stasich, fosta vecină a cuplului, a declarat că îl auzea pe micuţ tot timpul. „Mi se face rău. Este un sentiment oribil”, a povestit femeia, care locuia alături de cei doi, înainte ca perechea să se mute de acolo în urmă cu o lună.

„Obişnuiam să aud plânsetul bebeluşului tot timpul. Apoi, brusc, nu l-am mai auzit într-o zi şi nici nu i-am mai văzut plimbându-l, dar nu mi-am dat seama că asta s-a întâmplat”. Când i-a întrebat pe cei doi de bebeluş, aceştia i-au spus că a murit. „Sunt aici în cea mai mare parte, vin şi plec, dar nu am văzut niciodată vreo ambulanţă. De obicei suni la 911, chemi o ambulanţă ceva în astfel de situaţii, dacă bebeluşul nu îţi răspunde”.

Ascuns în peretele din dormitor

Pe acelaşi subiect

Joia trecută, investigatorii au apărut în casa cuplului pentru a căuta bebeluşul. „Am descoperit copilul în perete, în interiorul peretelui, iar deasupra era tapet pus de mamă”, a declarat procurorul Jason Walsh.

Întrebată despre situaţie, mama a povestit că, în luna februarie, copilul a suferit sindromul morții subite a sugarului şi că nu au avut bani să îl înmormânteze. A înfăşurat în pături copilul, despre care se crede că avea şase luni atunci când a murit, l-a pus într-o cutie şi l-a ţinut în spălătorie. Când s-au mutat în casa noua, au pus cutia cu bebeluşul înăuntru, în peretele din dormitor.

„Era diferenţă de nuanţă, vopsea diferită şi se vedea clar că era tapet tăiat şi înlocuit în dormitor”, a mai spus procurorul.

Vecina recunoaşte că se gândeşte acum că ar fi putut să facă poate mai mult şi să ajute. „Aş fi vrut să intervin mai devreme înainte ca aceasta să se întâmple”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Bebeluş mort, ascuns de părinţi în zidul casei în care locuiau cu ceilalţi trei copii. O vecină a dat alarma, după ce cuplul s-a mutat în altă casă din Statele Unite