Antena Meniu Search
x

Un copil de 5 ani, uitat de mamă în maşină, a murit sufocat de căldură. Femeia din Texas se grăbea să organizeze petrecerea celuilalt copil

Un băieţel de cinci ani a murit luni într-o suburbie din Texas, după ce mama lui l-a lăsat ore întregi închis într-o maşină încinsă de căldura de afară. Femeia l-a uitat pe cel mic în interiorul autoturismului pentru că se grăbea să organizeze petrecerea de ziua de naştere a celuilalt copil. 

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 16:39

Poliţiştii au transmis că mama făcuse câteva cumpărături pentru petrecerea care urma, apoi s-a întors acasă cu cei doi copii ai săi. Femeia şi fiica cea mare de opt ani au ieşit din maşină şi au mers în casă, însă copilul de cinci ani a rămas blocat în autoturism, legat în scaunul special pentru copii, scrie Daily Mail.

Copilul a sfârşit în căldura toropitoare

După două ore, femeia a observat că băieţelul nu este în casă şi şi-a dat seama în acel moment că a fost uitat în maşină. A fost mult prea târziu, din cauza temperaturii ridicate înregistrate afară, corpl micuţului a cedat, iar acesta a murit. 

Primul apel către autorităţi a fost făcut în jurul orei locale 14:00. Maşina era parcată în faţa casei familiei, în afara oraşului Houston. Până în acest moment, mama care a spus că şi-a uitat accidental copilul în maşină nu a fost acuzată în acest caz.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"După două-trei ore, mama a observat că celălalt copil de 5 ani este de negăsit. A început să îl strige, dar nu a răspuns. A mers afară şi a descoperit împietrită că cel mic era prin în scaunul maşinii", a declarat luni șeriful Ed Gonzalez despre incident.

Medicii legişti efectuează autopsia trupului celui mic pentru a stabili cu exactitate cauza morţii, însă poliţiştii transmit că cel mai probabil decesul se cauzează temperaturilor extrem de ridicate de afară. 

În medie, 38 de copii sub 15 ani mor în fiecare an din cauza unei insolații după ce sunt lăsați în mașină de către părinți, arată statisticile Consiliului Național de Siguranță. Majoritatea deceselor copiilor au loc după ce copilul este uitat în maşină de unul dintre părinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un copil de 5 ani, uitat de mamă în maşină, a murit sufocat de căldură. Femeia din Texas se grăbea să organizeze petrecerea celuilalt copil