Antena Meniu Search
x

Video Copil pe bicicletă, spulberat de o mașină în depășire pe linia continuă. Șoferița s-a înfipt apoi cu Golful într-un gard, la zeci de metri distanță

Un biciclist de 15 ani a ajuns la spital, noaptea trecută, după ce a fost lovit cu maşina de o tânără de 21 de ani. Martorii spun că femeia se afla în depăşire pe line continuă când a tras brusc de volan pentru a evita impactul cu alt autoturism, care intra de pe un drum lăturalnic. 

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 09:20

Vezi și

Tânăra l-a acroşat pe adolescentul de 15 ani, care staţiona pe bicicletă, pe marginea drumului, apoi s-a oprit într-un gard, la 50 de metri distanţă. În urma impactului, biciclistul, șoferița dar și iubitul acesteia, care se afla în mașină alături de ea, au suferit răni serioase şi au ajuns la spital.

Un alt tânăr de 19 ani, pasager în maşină, a scăpat fără nicio zgârietură. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Copil pe bicicletă, spulberat de o mașină în depășire pe linia continuă. Șoferița s-a înfipt apoi cu Golful într-un gard, la zeci de metri distanță