Antena Meniu Search
x

70 de tineri beţi au terorizat pasagerii unui avion Ryanair spre Ibiza. Au dat drumul la boxe şi au hărţuit călătorii

Pasagerii unei aeronave Ryanair au trăit clipe "îngrozitoare" în timpul unui zbor spre Ibiza, pe parcursul căruia un grup de 70 de tineri băuţi a ascultat muzică tare şi a hărţuit mai multe persoane. În filmările de la faţa locului, tinerii au fost surprinşi în timp ce beau din sticle mari de vodkă şi fac haos în jur, spre oroarea celorlalţi oameni din avion, relatează Daily Mail

de Redactia Observator

la 29.11.2022, 15:07

Haos în avion
O pasageră revoltată a depus o plângere oficială la RyanAir - Profimedia

Ceea ce părea distracţie pentru scandalagii i-a panicat pe restul pasagerilor care s-au ghemuit speriaţi în scaune. Un cuplu din Scoţia a acuzat compania aeriană că nu a reuşit să-şi impună controlul asupra huliganilor şi nu a răspuns concret reclamaţiei oficiale pe care a adresat-o.

Cei doi pasageri aşteptau cu nerăbdare concediul, dar au fost supuși la trei ore de chin în timpul zborului. O filmare distribuită pe reţelele de socializare înfăţişează grupul de tineri petrecând pe culoar şi bând vodkă, în timp ce muzica răsuna dintr-o boxă portabilă. 

Femeia, în vârstă de 55 de ani, a povestit cum soțul ei, în vârstă de 58 de ani, care are o afecțiune cardiacă, a fost abordat pe drumul de întoarcere de la baie de un tânăr beat, care i-a arătat un gest indecent. Alți pasageri ai avionului Ryanair ar fi fost, de asemenea, supuși unor abuzuri verbale și hărțuiţi de către membrii grupului de circa 70 de persoane. 

Femeia a depus o plângere oficială

Pe acelaşi subiect

Femeia a depus o plângere oficială la compania aeriană cu privire la incident, dar a declarat că Ryanair este "o glumă" după ce a primit un răspuns standard la o lună mai târziu, pe 26 noiembrie. 

"(RyanAir) Nu și-a asumat nicio responsabilitate și nu a dat asigurararea că nu se va mai întâmpla aşa ceva", a spus ea. 

"Singura dată când membrii echipajului s-au apropiat de ei a fost ca să le servească mai multă băutură. Nici nu voiam să merg la toaletă, pentru că se îmbătau din ce în ce mai mult", a adăugat scoţiana. 

Cuplul a promis că nu va mai zbura niciodată cu Ryanair, însă reprezentanţii companiei aeriene au declarat că au făcut tot ce au putut pentru a atenua situaţia neplăcută.

"Un grup de pasageri de pe acest zbor dinspre Edinburgh spre Ibiza a afectat zborul. Pentru a atenua situația și a minimiza orice deranj al pasagerilor, echipajul a făcut mai multe anunțuri pe parcursul zborului și a refuzat să servească mai mult de două băuturi alcoolice fiecărui pasager. Pasagerii și-au încetat comportamentul deranjant înainte de a ateriza în siguranță în Ibiza", a transmis un purtător de cunvânt al Ryanair.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » 70 de tineri beţi au terorizat pasagerii unui avion Ryanair spre Ibiza. Au dat drumul la boxe şi au hărţuit călătorii