Antena Meniu Search
x

Un marocan a înşfăcat un copil de 2 ani de pe o plajă din Ibiza. A pupat fetiţa pe obraz şi a fugit cu ea în mare, înainte ca un poliţist să îl oprescă

Poliția a arestat un bărbat care ar fi încercat să fure un copil de 2 ani pe o plajă din Ibiza. A pupat fetiţa de obraz şi a fugit cu ea în mare, înainte ca un poliţist aflat în timpul liber să intervină şi să salveze copilul.

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 10:55

Un marocan a înşfăcat un copil de 2 ani de pe o plajă din Ibiza. A pupat fetiţa pe obraz şi a fugit cu ea în mare, înainte să fie oprit de un bărbat
Un marocan a înşfăcat un copil de 2 ani de pe o plajă din Ibiza. A pupat fetiţa pe obraz şi a fugit cu ea în mare, înainte să fie oprit de un bărbat - Shutterstock

Un cetățean marocan este acuzat că a încercat să fure copilul de două ori, după ce l-a sărutat pe obraz, înainte de a fi prins de un polițist în afara serviciului, care a auzit-o pe mama fetiței de doi ani țipând, relatează Mirror.

Detectivii au făcut public astăzi presupusa tentativă de răpire. Ei nu au făcut public numele plajei  unde s-ar fi produs incidentul și nici nu au dezvăluit naționalitatea mamei și a fetiței ei. Suspectul ar fi opus rezistenţă înainte de arestare, a spus poliția.

Un purtător de cuvânt al Poliției Naționale din Insulele Baleare a declarat: „Ofițerii au arestat un bărbat marocan ca prim suspect al unei infracțiuni de detenție ilegală, agresiune sexuală, rezistență la arestare și nesupunere, după ce a încercat să răpească o fetiță de doi ani de pe o plajă din Ibiza pe care a sărutat-o pe față”

Un poliţist aflat în timpul liber l-a imobilizat pe bărbat

Pe acelaşi subiect

Incidentul a avut loc miercurea trecută, la ora 12.30, el a adăugat: „Bărbatul, fără un motiv aparent, a apucat-o pe fată și a început să o sărute pe obraz și să o oprească să scape. În acel moment, mama fetei a apucat-o pe fiica ei și a eliberat-o de strânsoarea bărbatului. S-a dus într-un alt loc de pe plajă, care era la o distanță destul de mare de locul unde stăteau ei, iar bărbatul s-a apropiat de ei și a apucat-o din nou pe fată și a intrat cu ea în mare. Mama copilei a început să țipe pentru că bărbatul o ignora și nu i-a lăsat fiica. În acel moment, un polițist în afara serviciului care se afla pe plajă și a auzit țipetele mamei a venit în ajutor și a reușit să o reunească pe mamă cu fiica ei.”

„A ordonat bărbatului să se îndepărteze de mai multe ori, dar bărbatul a adoptat o atitudine violentă și s-a năpustit asupra polițistului care a fost nevoit să-l rețină până la sosirea mai multor ajutoare ale poliție. Suspectul a fost arestat pentru presupusa răpire a unui minor, precum și pentru infracțiuni de agresiune sexuală, necooperare și nesupunere”.

O anchetă rămâne deschisă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un marocan a înşfăcat un copil de 2 ani de pe o plajă din Ibiza. A pupat fetiţa pe obraz şi a fugit cu ea în mare, înainte ca un poliţist să îl oprescă