Antena Meniu Search
x

Un mister greu de dezlegat. Rămăşiţele unui bărbat dat dispărut în 2012 au fost descoperite în congelator, la subsolul unui bar din Newham

Rămăşiţele unui bărbat din Marea Britanie, văzut pentru ultima oară în viaţă acum un deceniu, pe când avea 67 de ani, au fost descoperite în congelatorul unui bar din Newham. Priveliştea i-a şocat pe muncitorii care renovau localul, iar poliţiştii încearcă acum să refacă firul evenimentelor care au dus la moartea lui Roy Biggs.

de Redactia Observator

la 21.03.2022, 18:59

Cadavrul unui bărbat dispărut, descoperit în congelatorul unui bar
Cadavrul unui bărbat dispărut, descoperit în congelatorul unui bar - Twitter / Profimedia

Muncitorii care renovau un bar din Newham, Marea Britanie, au rămas fără cuvinte când au deschis congelatorul de la subsol şi au descoperit cadavrul unui bărbat. În urma investigaţiilor, rămăşiţele au fost identificate drept aparţinându-i lui Roy Biggs, dat dispărut pe 1 februarie 2012, pe când avea 67 de ani. Poliţiştii încearcă acum să reconstituie evenimentele care au dus la moartea misterioasă a bărbatului, relatează Mirror.

Moartea bărbatului găsit în congelator rămâne un mister

Autorităţile au publicat o fotografie cu victima şi afirmă că analiza post-mortem, pe baza oaselor şi a dantirii, nu a fost conclusivă. "Credem că acest cadavru a fost ţinut în congelator ani buni", a declarat inspectorul Kelly Allen. "Discuţiile cu persoanele care l-au cunoscut (n.r. pe Roy Biggs) ne ajută să îi înţelegem obiceiurile, stilul de viaţă şi să stabilim când a fost văzut în viaţă pentru ultima oară."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un mister greu de dezlegat. Rămăşiţele unui bărbat dat dispărut în 2012 au fost descoperite în congelator, la subsolul unui bar din Newham