Meniu
Search
x

Un şofer român a dat cu TIR-ul peste un motociclist când încerca să intre într-o benzinărie, în Italia

Un şofer român este cercetat în Italia, după ce a dat cu TIR-ul peste un motociclist când încerca să intre într-o benzinărie.

De Redactia Observator la 21.09.2021, 12:56
  • Motociclistul a suferit răni grave în urma accidentului în care a fost implicat şi şoferul român de TIR.

Incidentul s-a petrecut în zona localităţii Oppeano, într-un moment în care TIR-ul condus de român se deplasa către Campagnola. Conform L'Arena, la un moment dat, românul a virat brusc în intenţia de a intra cu TIR-ul într-o benzinărie situată pe sensul opus de mers.

Din păcate, românul nu a observat că din sens opus vine o motocicletă condusă de un adolescent de numai 17 ani. Cel mai probabil acest lucru s-ar fi întâmplat pentru că românului i-ar fi intrat soarele în ochi.

Ancheta continuă în cazul accidentului în care a fost implicat şoferul român de TIR

Cele două autovehicule s-au ciocnit, iar adolescentul a suferit o căzătură urâtă şi s-a ales cu răni grave, el fiind transportat în cod roşu la spital. Chiar dacă a fost conştient în permanenţă, verdictul medicilor rămâne unul rezervat.

Şoferul român de TIR a scăpat nevătămat, însă a suferit un şoc. Spiritele au fost chiar la un pas să degenereze în momentul în care mai mulţi tineri, prieteni ai adolescentului veniţi să se intereseze de starea acestuia, au dat nas în nas cu reprezentanţi ai firmei la care era angajat românul şi care au venit la faţa locului, de asemenea, pentru a-l susţine pe şoferul de TIR.

Ancheta continuă în acest caz, urmând să se stabilească circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un şofer român a dat cu TIR-ul peste un motociclist când încerca să intre într-o benzinărie, în Italia