Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr a fost ucis de un fals vrăjitor, după ce a apelat la magia neagră ca să-și salveze căsnicia, în Rusia

Un bărbat a fost ucis cu un topor într-o pădure din Rusia, după ce a apelat la magia neagră ca să-și salveze căsnicia. Anton Shabanov, un inginer de 33 de ani, a mers în pădure cu un bărbat care l-a convins că este vrăjitor, ca să facă ”farmece” soției lui, după ce l-a părăsit la mai puțin de un an după nuntă. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.11.2021, 14:34

Anton Shabanov a cerut sprijinul lui Nikolay Ivanov, în vârstă de 32 de ani, pentru un ritual care presupunea îngroparea bunurilor cuplului într-o pădure de lângă Astrakhan, potrivit Comitetului de anchetă al Rusiei.

În timp ce îndeplineau ritualul, Ivanov a început să râdă de soțul disperat și i-a insultat soția. A urmat o luptă, iar Ivanov a folosit un topor cu care l-a lovit de mai multe ori în cap pe tânărul de 33 de ani. A acoperit cadavrul cu crengi și a fugit de la fața locului, scrie Daily Mail.

Ulterior, poliția l-a reținut și el a mărturisit că l-a ucis pe Anton Shabanov.

Un tânăr a fost ucis de un fals vrăjitor, după ce a apelat la magia neagră ca să-și salveze căsnicia, în Rusia

Profimedia Images

Pe acelaşi subiect

Criminalul din pădure a fost condamnat la închisoare

Un tribunal l-a condamnat pe Nikolay Ivanov, din Krasnoyarsk, la 9 ani și jumătate de închisoare. De asemenea, instanța l-a obligat să plătească despăgubiri în valoare de 20.700 de lire sterline.

Un prieten al tânărului ucis a declarat pentru 360TV: „S-au despărțit. Nu erau divorțați, dar trăiau deja separat. Normal că era supărat, dar nu-mi pot imagina că ar fi apelat la ritualuri pentru a o aduce înapoi”.

Un tânăr a fost ucis de un fals vrăjitor, după ce a apelat la magia neagră ca să-și salveze căsnicia, în Rusia

Profimedia Images

Filmul crimei din timpul unui ritual de magie neagră

„Instanța a stabilit că un localnic, dorind să restabilească relațiile cu soția sa, a decis să recurgă la un ritual ocult. Pentru a efectua ceremonia, trebuia să-și îngroape lucrurile personale într-un loc pustiu din afara orașului. În timp ce sapa o groapă, Ivanov a vorbit negativ despre această ceremonie și despre soția victimei, în urma căreia a apărut o ceartă între bărbați. Conflictul a escaladat într-o luptă, în timpul căreia Ivanov a lovit mai multe lovituri cu un topor în capul și gâtul locuitorului din Astrahan, apoi a acoperit cadavrul cu ramuri și a fugit de la locul crimei”, se arată în comunicatul instanței.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un tânăr a fost ucis de un fals vrăjitor, după ce a apelat la magia neagră ca să-și salveze căsnicia, în Rusia