Antena Meniu Search
x

Accident mortal din Dolj. O fată de 15 ani a murit pe loc, după ce mașina în care se afla a lovit un copac și un stâlp

Un accident mortal a avut loc, noaptea trecută, în localitatea Întorsura din județul Dolj, după ce o șoferiță de 20 de ani a pierdut controlul direcției mașinii și a intrat în coliziune cu un copac și un stâlp. O fată de 15 ani a murit pe loc.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.11.2021, 10:26

Accident mortal din Dolj. O fată de 15 ani a murit pe loc, după ce mașina în care se afla a lovit un copac și un stâlp
Accident mortal din Dolj. O fată de 15 ani a murit pe loc, după ce mașina în care se afla a lovit un copac și un stâlp - IPJ Dolj

Potrivit IPJ Dolj, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Întorsura a avut loc un accident rutier. 

O fată de 15 ani a murit pe loc în impact

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, din comuna Radovan, pe DJ 561F, în comuna Întorsura, a părăsit partea carosabilă,  intrând în impact cu un copac și un stâlp. 

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto si trei pasageri, de 14, 15 și 20 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Pe acelaşi subiect

Potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea, o adolescentă de 15 ani, pasageră în același autoturism, a murit la fața locului. 

Șoferița de 20 de ani nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest

Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar  cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă .

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Accident mortal din Dolj. O fată de 15 ani a murit pe loc, după ce mașina în care se afla a lovit un copac și un stâlp