Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr a murit lovit de elicea unei bărci, după ce a sărit în ocean să-şi salveze logodnica. Femeia fusese aruncată peste bord, din greşeală, de căpitan

Fiul unui miliardar spaniol-venezuelan a fost ucis într-un accident oribil cu barca în Florida, după ce a fost lovit de elicea navei în timpul unei competiții de pescuit, când a sărit în apă pentru a-și salva logodnica. Tânăra fusese doborâtă accidental peste bord de căpitanul navei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.03.2022, 22:21

Juan Carlos Escotet Alviarez, în vârstă de 31 de ani, a fost împins în spatele motorului ambarcațiunii de 18 m, la aproximativ șase mile de malul Key Largo, potrivit Comisiei pentru Conservarea Peștelui și Faunei Sălbatice din Florida. Bărbatul ar fi încercat să-și salveze logodnica, trântită accidental din barcă de căpitan, când s-a împiedicat în încercarea de a ajuta la rândul lui un alt băiat cu undiţa, a relatat jurnalista venezueleană Angela Oraá pe Instagram.

Tânărul a murit încercând să-şi salveze logodnica

Logodnica lui, Andrea Montero, în vârstă de 30 de ani, a fost scoasă în siguranță din apă. Cuplul, care urma să se căsătorească în noiembrie, se afla pe o barcă cu alte patru persoane, luând parte la un turneu de pescuit găzduit de Ocean Reef Club, o comunitate închisă, relatează Daily Mail.

Tatăl lui Alviarez, Juan Carlos Escotet, în vârstă de 62 de ani, este fondatorul băncii venezuelene Banesco, având o valoare de 3,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Tânărul a absolvit Universitatea din Miami și a fost membru în consiliul de administrație al Banesco USA, divizia americană cu sediul în Miami, potrivit site-ului companiei. Familia lui Alviarez a lansat o declarație marți dimineață în care confirmă informația despre moartea tragică a acestuia.

Pe acelaşi subiect

„Familia lui cere intimitate și respect din partea presei în această perioadă foarte dificilă, pentru a putea jeli această pierdere extraordinară”, au spus aceștia.

Banesco USA îl listează pe Alviarez ca având „o experiență vastă în dezvoltarea imobiliară în zona Miami”.

Tânărul era pasionat de pescuit şi participa des la concursuri

Moștenitorul bancar pare să fi fost un fan al pescuitului competitiv, potrivit paginii sale de Instagram. Într-o fotografie din 31 ianuarie 2021, el apare alături de logodnica lui și de alți prieteni la bordul unei ambarcațiuni pe nume Otoro.

„În ciuda pescuitului lent din acest weekend, ne-am distrat grozav în #reefcup, ca întotdeauna. Totuși am reușit să prind doi vineri și unul sâmbătă. Am ajuns pe locul 6 din 51 de bărci și pe locul doi în cotidianul de vineri”, a scris el în postare.

Sâmbătă, el și logodnica lui se aflau pe o barcă cu alte patru persoane, în timpul unui concurs de pescuit, când aceasta a fost aruncată brusc în apă, în mod pur accidental. Tânărul s-a aruncat în apă pentru a o salva, dar a fost lovit de elice și a murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un tânăr a murit lovit de elicea unei bărci, după ce a sărit în ocean să-şi salveze logodnica. Femeia fusese aruncată peste bord, din greşeală, de căpitan