Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 20 de ani a crezut că are o întindere, dar a murit la câteva luni de leucemie. Un fotbalist de la Man City îi donase 5.000 de lire sperând că-l va ajuta

Un student de 20 de ani din Marea Britanie a murit tragic după ce a fost diagnosticat cu leucemie. Tânărul primise o donaţie de 5.000 de lire sterline de la starul Manchester City – Jack Grealish pentru ajutor medical. Un tânăr de 20 de ani care a mers la medic pentru o întindere de muşchi a murit la câteva luni de leucemie. Un fotbalist de la Man City îi donase 5.000 de lire în speranţa că-l va ajuta

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.08.2023, 17:12

Dylan Lamb a mers la spital cu bănuiala unei întinderi de muşchi şi cu dureri de spate, la începutul acestui an. Medicii însă l-au diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută, cu celule T precursoare, o boală gravă care i-a şocat pe toţi cei din familie.

În urma încercărilor de a învinge boala, Dylan, originar din Burton-upon-Trent, Staffordshire, a murit acasă, înconjurat de familie, sâmbătă seara. „A închis ochii pentru totdeauna înconjurat de familie, după ce şi-a luat rămas bun de la toţi prietenii cu o zi înainte și încă era zâmbăreţ şi pus pe glume”, a transmis familia într-un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, potrivit The Sun.

„Nu pot exprima în cuvinte dragostea pe care noi, băieții și familia lui Dylan, am simțit-o în această perioadă dificilă. Nu putem să le mulțumim suficient tuturor pentru sprijinul și dragostea infinită. Sper că te-am făcut mândru frate și sper că știi că te vom iubi mereu”, a adăugat un prieten apropiat al studentului.

Discutând despre lupta împotriva cancerului a lui Dylan, iubita lui, Phoebe Cole, a spus: „S-a înrăutățit progresiv starea lui de sănătate, și-a pierdut pofta de mâncare și i-a fost tot mai rău. Mama lui l-a dus la Urgenţe cu dureri insuportabile. Totul s-a întâmplat atât de repede, încât a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută cu celule T precursoare și apoi trei zile mai târziu făcea chimioterapie”.

Pe acelaşi subiect

Eforturi masive pentru a-l ajuta pe student

O pagină GoFundMe a fost creată anterior pentru a strânge fonduri ca Dylan să poată ajunge în America pentru un tratament salvator. A fost strânsă suma de peste 170.000 de lire sterline. De asemenea, fotbalistul de la Manchester City - Jack Grealish – preucm şi alţi colegi au intervenit după ce au auzit despre situația dificilă a studentului de la Universitatea din Liverpool.

Vedeta în vârstă de 27 de ani a distribuit linkul paginii pe Instagram în iulie şi a menţionat că are inima frântă şi că îi roagă pe toţi să ofere o mână de ajutor.

În ciuda eforturilor depuse, pentru Dylan a fost prea târziu. Tânărul şi-a dat ultima suflare sâmbătă, înconjurat de familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 20 de ani a crezut că are o întindere, dar a murit la câteva luni de leucemie. Un fotbalist de la Man City îi donase 5.000 de lire sperând că-l va ajuta