Antena Meniu Search
x

Vestea dură primită de părinţii unui băiat de 8 ani, ucis de crocodil. Mama lui Julio a fost chemată de autorităţile din Costa Rica

Autoritățile din Costa Rica au găsit rămășițe umane într-un crocodil uriaș, după ce un băiat de 8 ani a fost atacat când se juca pe malul unui râu din apropierea casei sale. Mama micuţului ucis susţine că a recunoscut o parte din rămăşiţe drept fiind ale copilului său, dar o analiză de laborator va clarifica totul. Vestea a redeschis rana adâncă provocată familiei de pierderea micuţului Julio Otero.

de Redactia Observator

la 01.12.2022, 16:11

Julio Otero a murit la 8 ani, ucis de crocodil
Julio Otero a murit la 8 ani, ucis de crocodil - Twitter / Profimedia

Julio Otero, un migrant în vârstă de opt ani din Nicaragua, a fost atacat și ucis de crocodil pe 30 octombrie în Limón, Costa Rica. Băiatul era cu familia sa și se juca cu fratele său pe malul unui râu din orașul Matina, când reptila a sărit din râu și l-a atacat, scrie Daily Mail, potrivit Mediafax. Mama lui a încercat să-l salveze și a fost și ea mușcată înainte ca reptila să dispară, târând corpul copilului în apă.

Mama copilului ucis de crocodil i-a recunoscut rămăşiţele

Apoi, în urmă cu câteva zile, sătenii au capturat un crocodil și, odată ce a fost ucis, în interiorul acestuia s-au găsi rămășițe umane. Mama băiatului a recunoscut unele rămășițe, dar, în așteptarea rezultatului analizelor oficiale, familia băiatului poate doar să plângă. Crocodilul american este o specie foarte prezentă în Costa Rica. Mare și foarte periculos, poate depăși 5 metri în lungime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Vestea dură primită de părinţii unui băiat de 8 ani, ucis de crocodil. Mama lui Julio a fost chemată de autorităţile din Costa Rica