Antena Meniu Search
x

Momentul înspăimântător în care trupul unui bărbat este târât de către un crocodil, de-a lungul unui râu din India

Sătenii au surprins imagini şocante care arată momentul în care corpul neînsuflețit al unui bărbat este târât de către un crocodil, de-a lungul unui râu din India.

de Antonia Roşu

la 09.08.2022, 19:18

Momentul înspăimântător în care corpul unui bărbat este târât de către un crocodil, de-a lungul unui râu din India
Momentul înspăimântător în care corpul unui bărbat este târât de către un crocodil, de-a lungul unui râu din India - Twitter

Bărbatul, identificat ca fiind Imran Diwan, în vârstă de 30 de ani, ar fi vizitat râul Dhadhar din Gujarat, India, pe 7 august, înainte de a dispărea în apele sale tulburi, relatează The Sun.

Presa locală a sugerat faptul că este posibil să fi alunecat şi să fi fost luat de curenţii râului. Într-un videoclipul înfiorător care circulă pe reţelele de socializare, bărbatul poate fi văzut cum pluteşte fără viață la suprafeței apei. Un crocodil poate fi zărit la un moment dat cum trage corpul bărbatului înspre uscat.

Trupul nu a putut fi încă recuperat de către autorităţi

La scurt timp după aceea, reptila iese în totalitate la suprafaţă și trage după ea corpul sub apă, în timp ce o mulțime de săteni privesc scena îngroziţi. Potrivit rapoartelor, localnicii ar fi încercat să îl salveze pe bărbat, însă nu au reușit să recupereze cadavrul din fălcile crocodilului.

Pompierii au fost chemați să intervină. În ciuda orelor de căutare, aceştia nu au reușit să îl găsească. „Cred că trebuie să fi alunecat de pe mal și să fi căzut în râu”, a spus Javed, fratele devastat al victimei. „Reptila l-a prins și l-a târât departe.”

Javed susține că autorităţile sunt încă în căutarea trupului fratelui său şi speră că pescarii care frecventează râul îl vor putea recupera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Momentul înspăimântător în care trupul unui bărbat este târât de către un crocodil, de-a lungul unui râu din India