Antena Meniu Search
x

Zgomotul chitarei l-a făcut să îşi omoare fiul. Un tânăr a fost ucis de propriul tată, pentru că nu se oprea din cântat, în Ohio

Nervos pentru că fiul său nu se putea opri din a cânta la chitară, un bărbat de 79 de ani din Ohio a recurs la un gest şocant. Şi-a ucis propriul copil, deranjat fiind de zgomotul instrumentului.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 26.10.2021, 21:20

Fred Jon Hensley a fost acuzat de moartea fiului său pe care l-ar fi împuşcat în urma unei discuţii aprinse care s-a iscat între ei doi, scrie Daily Star.

Bărbatul a spus că era "obosit" de melodiile pe care tânărul le cânta la chitară şi pentru că nu ar fi înţeles acest lucru a decis să îl omoare. Americanul a explicat că iniţial a încercat doar să îi ia chitara din mână, dar pentru că scandalul a degenerat s-a văzut nevoit să îl împuşte.

Omorât de propriul tată

Imediat după ce a fost atacat prima dată, tânărul chitarist ar fi sunat la poliţie, dar până la sosirea echipajelor a fost ucis de tatăl său. Bărbatul urmează să ajungă acum în faţa judecătorilor care vor lua o decizie finală cu privire la pedeapsa pe care o va primi.

„Hensley a spus că s-a săturat de fiul său pentru că ar fi cântat la chitară peste o oră. El a spus că încerca doar să tragă de chitară, dar a ajuns să-și împuște fiul în abdomen. Fiul și-a agresat apoi tatăl în timp ce aștepta sosirea personalului de urgență”, au transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Zgomotul chitarei l-a făcut să îşi omoare fiul. Un tânăr a fost ucis de propriul tată, pentru că nu se oprea din cântat, în Ohio