Antena Meniu Search
x

America Express, 6 decembrie 2023. Cine a intrat la cursa pentru ultima șansă. Iulia Albu a descoperit o nouă "alianță"

America Express, 6 decembrie 2023. Ultima cursă din Ecuador a scos și ultimele alianțe, noi simpatii și antipatii, în America Express, 6 decembrie 2023, ediția 32, din 6 decembrie. Iulia Albu a identificat o mică alianță, deși echipa pe care o formează cu Mike a scăpat de cursa pentru ultima șansă și și-a asigurat biletul spre Argentina. 

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 21:30

America Express, 6 decembrie 2023. Cine a intrat la cursa pentru ultima șansă. Iulia Albu a descoperit o nouă "alianță"

America Express, 6 decembrie 2023. Ei bine, după ordinea stabilită, în ultima etapă din Ecuador, iată cine a intrat în cursa pentru ultima șansă. 

Cine a intrat în cursa pentru ultima șansă

Echipele s-au reunit la careu pentru dezvăluirea ordinii în care au încheiat întrecerea precedentă, dar și pentru momentul votului celei de-a treia echipe care va pleca în cursă, dar careul a devenit din ce în mai incomod în timpul unei votări la care opțiunile s-au redus considerabil.

”Suntem la un pas de Argentina. La început, nu credea nimeni că o să ajungem atât de departe. Și ne-ar plăcea să ajungem acolo”, a declarat Tony Galeș. ”Suntem foarte curioși care este clasamentul, deși avem o vagă idee”, a spus Giulia Anghelescu. ”Chiar nu știu în ce ordine se află azi toate echipele. Sunt foarte curioasă cine va fi la cursa pentru ultima șansă”, a mărturisit, înainte de careu, Alexia Eram.

Nu a durat mult până ce ordinea a fost dezvăluită de prezentatoarea emisiunii America Express. Astfel, echipa Laura și Sânziana au ajuns ultimele la Irina Fodor și intră în cursa pentru ultima șansă, penultima pereche ajunsă la pupitrul prezentatoarei este Giulia și Vlad Huidu, iar ultima echipă votată în unanimitate este formată din Ada și Tony Galeș!

A doua echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost formată din Iulia Albu și Mike, iar pe locul trei Ada și Tony Galeș, care au avut o problemă cu mașina și le-au fost scăzute 14 minute, dar asta nu schimbă cu nimic clasamentul. Ada și Tony Galeș au fost votate aproape în unanimitate pentru a pleca la cursa pentru ultima șansă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Media » America Express, 6 decembrie 2023. Cine a intrat la cursa pentru ultima șansă. Iulia Albu a descoperit o nouă "alianță"