Antena Meniu Search
x

Finala America Express, 25 decembrie 2023. Detaliu important oferit de Irina Fodor echipelor: "Vă va ajuta!"

America Express - Drumul Soarelui se apropie încet de final. În ediția 42 din Finala America Express, de pe 25 decembrie 2023, Irina Fodor le-a oferit echipelor un detaliu important pentru cursă, de care toţi trebuie să ţină cont. 

de Redactia Observator

la 25.12.2023, 21:41

Finala America Express, 25 decembrie 2023. Detaliu important oferit de Irina Fodor echipelor: "Vă va ajuta!"

Sânziana Negru, Laura Giurcanu, Alexia Eram, Aris Eram, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au primit noi vești de la Irina Fodor, după ultimul joc pentru amuletă din sezonul 6 America Express. Avantajul puternic a fost câștigat de artistă și soțul ei. 

Finala America Express, 25 decembrie 2023. Detaliu important oferit de Irina Fodor echipelor

Vremea friguroasă și probele cu un grad ridicat de dificultate îi vor face pe concurenți să își depășească limitele psihice și fizice, chiar în ediția 42 din Finala reality show-ului de pe 25 decembrie 2023. „Afara e tot mai frig, dragilor! Dar temperatura crește în cursa spre finală și cred că emoțiile sunt din ce în ce mai mari. Să știți că în episodul de astăzi scopul principal este să ajungeți primii în Zarate, pe malul fluviului Paraná. Eu vă voi aștepta cu un avantaj mare care vă va ajuta în etapa finală!”, a fost anunțul făcut de Irina Fodor.

Cele trei echipe au amuțit la aflarea veștii. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că perechile finaliste de pe Drumul Soarelui își doresc să ajungă cât mai aproape de marele premiu sau chiar să-l câștige.

Deși s-a făcut noapte în Argentina, cursa continuă pentru concurenți. Prezentatoarea TV le-a dat câteva indicii în ceea ce privește următoarea probă. Iată ce misiune dificilă îi așteaptă pe aceștia în ediția 42 din Finala sezonului 6 America Express, de pe 25 decembrie 2023.

„Argentina este cunoscută pentru că are cea mai bună varietate de carne pe care știu să o gătească într-un fel anume. Grătarul tipic argentinian se numește asado și este considerat ceva mai mult decât o metodă de a găti și a socializa la grătar. Asado este un adevărat simbol al țării și se servește în ziua de duminică. Este o artă, o tradiție ce esențializează ideea de familie și prietenie, locul unde se întâlnesc tradițiile cu umorul și mândria de a trăi în Argentina”, a mărturisit Irina Fodor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Media » Finala America Express, 25 decembrie 2023. Detaliu important oferit de Irina Fodor echipelor: "Vă va ajuta!"