Antena Meniu Search
x

Giulia și Vlad Huidu au câștigat ultima amuletă a sezonului 6 America Express. Irina Fodor pune în joc diseară cuferele care aduc eliminarea dinaintea Marii Finale

Ieri seară, pe Drumul Soarelui, a început etapa finală a competiției America Express: Giulia și Vlad Huidu, Aris și Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt cele trei echipe care s-au aliniat la startul unei curse ce a avut ca temă fotbalul, sportul devenit religie în Argentina. Diseară, întrecerea continuă cu o altă temă ce face parte din identitatea Argentinei, iar Irina Fodor duce concursul la următorul nivel, introducând în joc cuferele periculoase.

de Redactia Observator

la 25.12.2023, 14:47

Prima parte a întrecerii din etapa finală America Express i-a purtat pe concurenți în Rosario, orașul lui Leo Messi, zeul de azi al fotbalului în Argentina, dar seria de misiuni le-a adus și o incursiune în religia înființată pentru Diego Maradona, cel dintâi zeu al acestui sport în Argentina. După mai multe probe fotbalistice, care le-au dat mari bătăi de cap unora dinte concurenți, cele două echipe care s-au calificat la jocul de amuletă au fost Laura și Sânziana, de-o parte, și Giulia și Vlad, de cealaltă. Perechile s-au înfruntat într-un meci de fotbal atipic, Giulia și Vlad adjudecându-și la final cea de-a opta amuletă de pe Drumul Soarelui.

Cursa continuă în această seară și mai aprig, pentru că echipele se luptă pentru marea calificare în finala ce va fi difuzată miercurea aceasta. Doar două perechi vor intra în cursa pentru trofeul sezonului șase, iar până acolo concurenții se întrec pentru a obține diverse avantaje care să-i propulseze pe traseu. Astfel, pentru Giulia și Vlad, amuleta câștigată în ediția de ieri a venit la pachet cu suma de 10.000 de pesos, pentru care vor afla întrebuințarea potrivită în această seară. Întrecerea va avea, în ediția care începe diseară, la 20:30, o tematică savuroasă: arta de a prepara cea mai gustoasă vită argentiniană la grătar. Tot în această ediție, Irina Fodor va face mult temutul anunț care crește nivelul de adrenalină al competiției: se pun în joc cutiile periculoase, pe care doar ultimii ajunși la întreceri le primesc. Una dintre cutii conține verdictul eliminării înainte de marea finală de miercuri. Cum se vor descurca echipele la următorul nivel al competiției telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Media » Giulia și Vlad Huidu au câștigat ultima amuletă a sezonului 6 America Express. Irina Fodor pune în joc diseară cuferele care aduc eliminarea dinaintea Marii Finale