Antena Meniu Search
x

Video Ioana Ginghină, detalii din culisele serialului Adela: Sunt foarte ataşată de acest personaj, îmi aduce aminte de personajul cu care m-am consacrat

În seara aceasta după Observator, serialul Adela vă aduce noi poveşti de viaţă, mărturisiri emoţionate, suspans, dar şi dezvăluiri care schimbă destine. Ioana Ginghină a fost prezentă în platoul Observator şi ne-a dat mai multe detalii din culise.

de Redactia Observator

la 20.05.2021, 16:57

Vezi și
  • Urmăreşte serialul Adela în fiecare joi, de la 20:30, doar la Antena 1
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ioana Ginghină: Eu sunt foarte ataşată de personajul acesta. Îmi aduce aminte de Ildiko. Personajul cu care m-am consacrat, cu care mi-am căpătat notorietatea pentru ca e un personaj mic, dar este sarea şi piperul din poveste. Şi îmi place foarte mult şi a venit exact când aveam nevoie, fix după perioada aceasta de pandemie. Era şi după o perioadă în care eu numai făcusem seriale. Mă bucur de fiecare dată când sunt pe platorul de filmare, eu nu filmez aşa de mult ca şi colegii mei, dar sunt cam o dată, de două ori pe săptămână acolo. 

Ioana Ginghină face cuplu cu Mircea Gheorghiu, în vreme ce pe Răzvan Fodor telespectatorii îl vor putea urmări în rolul unui procuror de succes.

Miki Scoarţă, personajul pe care îl interpretează Ioana Ginghină în serialul Adela este proprietara unei cofetării de cartier, şcolită la Paris, care s-a întors în ţară ca să demonstreze ea cum stau lucrurile cu dulciurile franţuzeşti. E simpatică şi cu gura mare şi mereu îi dă replica lui Nuţi, mama Adelei. Miki a descoperit talentul Adelei în bucătărie şi totodată este singura aliată a Adelei, în afară de Mitu, tatăl ei.

Urmăreşte serialul Adela la Antena 1

Cum va evolua povestea lui Miki, dar şi a celorlate personaje, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Ioana Ginghină, detalii din culisele serialului Adela: Sunt foarte ataşată de acest personaj, îmi aduce aminte de personajul cu care m-am consacrat