Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 27 mai 2021. Vaccinare anti-HPV gratuită și pentru fetele de peste 14 ani, dar și pentru băieți

Observator de bine, 27 mai 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 27.05.2021 , 14:36

Francesca Simionescu prezintă Observator de bine
Francesca Simionescu îți oferă zilnic, de luni până vineri, o selecție de știri pozitive
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 27 mai 2021

1) Campania de vaccinare gratuită anti-HPV din România va fi extinsă. Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat că vor beneficia de vaccin gratuit şi fetele de peste 14 ani, dar şi băieţii.

Articolul continuă după reclamă

2) Ungaria a revizuit condiţiile de acces în ţară. Românii vaccinaţi împotriva Covid-19 pot trece graniţa fără restricţii şi fără să mai stea în carantină.

3) Asociaţia Happy Minds vine în ajutorul copiilor care se gândesc la viitorul lor academic sau profesional. Prin intermediul campaniei "EU ce fac mai departe" vor fi asigurate 500 de evaluări vocaţionale gratuite.

"Anul acesta, după aproape 6 luni de experiență cu #teenline-ul 0734.461.461 (linie gratuită de suport emoțional pentru adolescenți), Happy Minds dorește să extindă proiectul și organizează în perioada 24 mai – 31 iunie 2021 campania națională de evaluări vocaționale „EU ce fac mai departe”. Campania vizează o mai bună compatibilitate pentru integrarea tinerilor în meseriile zilelor noastre și va asigura 500 de evaluări gratuite pentru elevii din clasele VII – VIII și XI -XII."

4) Legoland şi-a redeschis porţile. Faimosul parc din Danemarca a fost închis acum un an din cauza pandemiei.

5) Şapte pui de diavol Tasmanian s-au născut în sălbăticie, în Australia continentală. Aceştia dispăruseră de pe continent în urmă cu 3 mii de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 mai 2021. Vaccinare anti-HPV gratuită și pentru fetele de peste 14 ani, dar și pentru băieți