Antena Meniu Search
x

Actorul Mircea Diaconu a strâns peste 100 de mii de semnături

Actorul Mircea Diaconu a câştigat războiul cu timpul. A reuşit imposibilul. În doar câteva zile a strâns peste 100 de mii de semnături. În ultima zi de depunere a candidaturilor, la Biroul Electoral Central a fost nebunie mare.

Vezi și

 În cursă a intrat şi preşedintele PRM, Vadim Tudor. A venit ca la război, pregătit să-l doboare, verbal, ce-i drept, pe rivalul Gheorghe Funar. Alegerile europarlamentare au intrat în linie dreaptă!

Cinci zile. Atât a avut la dispoziţie Mircea Diaconu ca să strângă cele 100 de mii de semnături necesare ca să intre în cursa pentru un loc de europarlamentar.

Şi a reuşit. Ce au făcut alţii în luni de zile, el a făcut în timp record. Din filme, din piesele de teatru sau din Parlament, românii îl iubesc. Şi i-au arătat-o.

Mircea Diaconu a strâns cele 100 000 de semnături şi se pregăteşte pentru următorul hop: cotestarea candidaturii. Dacă va trece şi pasul acesta, actorul intră în linie dreaptă în cursa pentru un loc de europarlamentar.

Au fost trimise liste cu semnături din toată ţara şi nu puţini au fost cei care au venit personal la teatrul Nottara pentru a-l susţine. Mircea Diaconu a fost cel care le-a cerut de data aceasta un autograf.

În acelaşi timp, la Biroul Electoral Central doi politicieni revendicau acelaşi partid. Corneliu Vadim Tudor şi Georghe Funar au depus 2 liste diferite în numele partidului Romania Mare. Tribunul l-a acuzat pe Funar că minte şi l-a ameninţat că îl va da în judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Actorul Mircea Diaconu a strâns peste 100 de mii de semnături