Antena Meniu Search
x

Postare inedită pe contul Ambasadei Suediei la București după ce Liviu Dragnea a vorbit despre o tentativă de asasinat

O postare inedită a apărut pe contul de Facebook al Ambasadei Suediei la București după ce Liviu Dragnea a vorbit despre o tentativă de asasinat la postul Antena 3.

O postare inedită a apărut pe contul de Facebook al Ambasadei Suediei la București după ce Liviu Dragnea a vorbit despre o tentativă de asasinat la postul Antena 3.

Liviu Dragnea a oferit, miercuri, detalii despre amenințările cu moartea pe care le-a primit, încă in 2016, după ce PSD a câștigat alegerile.

Liderul PSD a dezvăluit că a fost și este urmărit, că mai mulți indivizi l-ar fi amenințat cu gesturi care semnifică moartea și că, în aprilie 2017, mașina sa ar fi fost blocată de alte două autoturisme pe o străduță din apropiere de 13 septembrie, adr că a reușit să scape de cei care au vrut să-i deschidă portiera.

La scurt timp după aceste declarații, pe contul de Facebook al Ambasadei Suediei la București a apărut o postare cu titlul "Cinci conspiratori şi o tentativă de asasinat la operă", în care este relatată asasinarea regelului suedez Gustav al III-lea.

Pe acelaşi subiect

"Cinci conspiratori şi o tentativă de asasinat la operă.

Da, s-a întâmplat pe data de 16 martie 1792 la un bal mascat la Opera Regală din Stockholm, organizat de regele suedez Gustav al III-lea. La scurt timp după ce a intrat în sala balului, Gustav al III-lea a fost înconjurat de 5 de membri ai aristocraţie și a fost împușcat, regele suedez decedând câteva zile mai târziu, din cauza rănilor.

Povestea regelui suedez Gustav al III-lea este una dintre cele mai interesante din istoria regală suedeză. Moștenirea Lui Gustav al III-lea este puternică chiar și astăzi, numele lui fiind legat de mai multe clădiri și instituții importante din Suedia, cum ar fi Academia din Suedia, Teatrul Regal, Royal Opera House, și baletul regal", se arată în postarea citată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Postare inedită pe contul Ambasadei Suediei la București după ce Liviu Dragnea a vorbit despre o tentativă de asasinat