Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea spune că nu a făcut plângere după tentativa de asasinat, deoarece nu are încredere

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Antena 3, că nu a depus nicio plângere după tentativa de ucidere a sa din aprilie 2017, deoarece nu are încredere.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Antena 3, că nu a depus nicio plângere după tentativa de ucidere a sa din aprilie 2017, deoarece nu are încredere.

Liderul PSD susține că de la câştigarea alegerilor în 2016 şi până în prezent a primit multe ameninţări şi a fost şi este urmărit. Liderul PSD a precizat că nu la George Soros s-a referit când a spus că un om celebru în lume a comandat acest asasinat.

Aceste două întâmplări mi-au confirmat că au intenţii serioase. M-am gândit să vorbesc cu instituţii ale statului, am renunţat şi am ţinut aceste fapte sub tăcere până ieri. Am vorbit pentru că mie nu mi-e teamă, nici de moarte şi nici de altceva. Am vorbit, pentru că au fost ameninţări la adresa fiului meu, a familiei mele. Ca să fie foarte clar, nu cred că Soros are vreo implicare” a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a spus că, la sfârşitul anului, a ”auzit” că ar fi fost o anchetă în legătură cu ceea ce i s-a întâmplat.

”Eu înţelesesem la un moment dat că se deschisese un dosar. Că este real sau nu, dacă informaţia mea era corectă, ar trebui să răspundă alte instituţii. Am înţeles că s-ar fi deschis un dosar şi s-ar fi clasat. Acum habar nu am dacă a fost legat de incidentele astea, pentru că eu nu am sesizat pe nimeni. Nu am reclamat pentru că nu am avut încredere”, a declarat Dragnea.

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a transmis miercuri că nu a fost sesizat de către preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea în legătură cu o presupusă ameninţare la adresa acestuia. Precizările SRI vin după ce marţi seară Dragnea a spus că anul trecut a existat o tentativă de ucidere a sa. Nici la Parchetul General nu a fost înregistrat un dosar penal în legătură cu o posibilă tentativă de asasinat asupra liderului PSD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea spune că nu a făcut plângere după tentativa de asasinat, deoarece nu are încredere