Antena Meniu Search
x

Bataie in toata regula la Camera Deputatilor, pentru deplasari in... Ecuador!

Bataie in toata regula la Camera Deputatilor, pe... deplasari. Si nu orice deplasari, ci unele spre destinatii exotice cu mult soare si multe grade in termometre.

Vezi și

Deputatii s-au dat peste cap ca sa prinda un loc in avionul pentru Ecuador, tocmai pe coasta Pacificului, in America de Sud. Parlamentarii au refuzat sa spuna unde e Ecuadorul. In acest timp, functionarii din Parlament se asteapta la reduceri de salarii si testari.

Pe buzele alesilor e un singur cuvant zilele acestea: Ecuador. Biletele pentru avionul spre coasta Pacificului sunt foarte putine, iar acum s-a trecut la dat coate si tras sfori pentru a ajunge in paradisul exotic din America de Sud.

Pentru ca trei deputati sa ajunga la Reuniunea Interparlamentara din Ecuador, alesii i-au scos din joc si pe functionarii de la Camera care ar fi trebuit sa ii ajute cu documentele.

Senatorii si deputatii isi pastreaza toate privilegiile. Merg in deplasarile externe, stau in hotelurile luxoase si isi incaseaza toate drepturile banesti, dar fac economie de la angajatii lor. Aproape 100 de directori si sefi de serviciu vor fi retrogradati si vor avea salariile micsorate.

Opozitia se vrea mai pragmatica si vine cu alte solutii. “Nu cred ca lucrul asta rezolva problema. Macar pentru o parte substantiala din activitati sa trecem in online. Lucrul asta se poate face de la Biroul parlamentar”, propune Varujan Pambuccian.

O decizie in legatura cu taierile salariale ar putea fi luata chiar maine cand va avea loc o noua runda de negocieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Bataie in toata regula la Camera Deputatilor, pentru deplasari in... Ecuador!