Antena Meniu Search
x

Video Când ar putea fi adusă Elena Udrea în ţară. Fostul politician va fi încarcerat la Penitenciarul Târgşor

Elena Udrea va fi predată autorităţilor din România. Este decizia Tribunalului din Blagoevgrad. Instanţa a analizat şi documentele trimise de ţara noastră cu privire la condiţiile de detenţie.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 19.04.2022, 19:47

Vezi și

Elena Udrea are la dispoziţie cinci zile să facă recurs la această decizie, mai apoi magistraţii de la Curtea de Apel din Sofia trebuie să stabilească un termen final de judecată, iar dacă decizia din primă instanţă va fi menţinută, Elena Udrea ar putea ajunge în România după Paşte, pentru că tot acest proces ar putea să dureze undeva la două săptămâni.

Elena Udrea va fi extrădată în România

Din momentul în care va fi predată utorităţilor din România, cel mai probabil terestru, pentru că suntem aproape de graniţa cu Bulgaria, Elena Udrea va fi încarcerată la penitenciarul de femei Târgşor, acolo va sta trei săptămâni în carantină, în regim închis. Pedeapsa acesteia este mai mare de trei ani. Astăzi, la instanţă au fost analizate informaţiile trimise de către România cu privire la condiţiile de detenţie pe care Elena Udrea şi apărătorii acesteia le-au invocat în faţa Înstanţei din Sofia. Procurorul de şedinţă a spus că sunt condiţii conforme, în standarde. Nu şi acelaşi lucru a declarat Elena Udrea în faţa instanţei şi spunea ea "este o informare mincinoasă trimisă de România".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Când ar putea fi adusă Elena Udrea în ţară. Fostul politician va fi încarcerat la Penitenciarul Târgşor