Antena Meniu Search
x

Video Elena Udrea le-a spus judecătorilor din Bulgaria că are osteoporoză şi nu poate sta în puşcărie

Elena Udrea rămâne în arest în Bulgaria până când judecătorii de acolo vor decide dacă va fi extrădată sau nu. Instanţa din Sofia a respins azi arestul la domiciliu. Udrea a invocat probleme de sănătate, mai exact osteoporoza. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 14.04.2022, 20:09

Vezi și

Chiar Elena Udrea a cerut instanţei să nu fie astăzi prezentă la proces şi scria în cerere că expunerea o poate pune în pericol dat fiind faptul că presa este interesată de acest subiect. Ea a fost reprezentată însă de avocaţii săi, care se înmulţesc de la un termen la altul. Avocaţi care au cerut arestul la domiciliu pentru Elena Udrea, invocând aceste motive de sănătate, că suferă de osteoporoză şi că are în Sofia o locuinţă închiriată.

Elena Udrea rămâne în arest

Instanţa a discutat problema medicală a Elenei Udrea cu uşile închise, însă la pronunţare a spus clar, Elena Udrea rămâne în arest prevenitv, până la terminarea acestui proces de predare, pentru că reprezintă un risc să fugă şi că această problemă de sănătate nu a împiedicat-o să călătorească din România în Bulgaria cu maşina, cu destinaţia finală Grecia. Aşadar, cererile avocaţilor au fost respinse. Cât despre procesul de predare în România, acesta se va desfăşura rapid spun autorităţile bulgare. Au 60 de zile la dispoziţie, din care s-a scurs deja o săptămână.

Săptămâna viitoare va fi un termen nou în acest proces de predare, până atunci România trebuie să trimită toate informaţiile necesare cu privire la condiţiile de detenţie din ţară, condiţii pe care Elena Udrea le-a reclamat data trecută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Elena Udrea le-a spus judecătorilor din Bulgaria că are osteoporoză şi nu poate sta în puşcărie