Antena Meniu Search
x

Deputatul "mitralieră" şi familia lui, ameninţaţi cu moartea. "Nu veţi fi veşnici decât în mormânt!"

Liderul PSD Cătălin Rădulescu, zis şi "deputatul mitralieră", a primit o scrisoare de ameninţare cu moartea prin care un individ îl avertizează că îl are în vizor nu doar pe el, ci şi familia lui. 

Deputatul "mitralieră", ameninţat cu moartea. "Ai grijă la maşina şi la fiica ta. Nu veţi fi veşnici decât în mormânt!" - Observator.tv

Liderul PSD Cătălin Rădulescu, zis şi "deputatul mitralieră", a primit o scrisoare de ameninţare cu moartea prin care un individ îl avertizează că îl are în vizor nu doar pe el, ci şi familia lui. 

Luni, 11 martie, în jurul orei 15.00, la 112, s-a anunţat primirea unei scrisori de ameninţare la cabinetul din Piteşti al deputatului PSD, Cătălin Rădulescu. Deşi destinatar era chiar actualul chestor al Camerei Deputaţilor, cea care a intrat prima în posesia plicului şi i-a citit conţinutul a fost consilierul parlamentarului, Mira Cnejevici.

Speriată, şi-a anunţat şeful şi i-a trimis poze de pe scrisoare, iar apoi, la îndemnul acestuia, a alertat Poliţia, pe numărul de urgenţă. 

Ai grijă la maşina ta şi la fiica ta...

„Domnule chestor, domnule deputat Cătălin Rădulescu, 

Declaraţiile tale despre Kovesi, despre justiţie şi tot felul de propuneri halucinante sunt expresia unei atingeri sifilitice la care doamna psiholog, soţia ta, ar trebui să aibă grijă. Ai mare grijă de asemenea de maşina ta şi de fiica ta, Francesca. Desigur, Dragnea răsplăteşte pe toţi sclavii, pupincuriştii, important e să folosească justiţia, ca o slugă, în scopuri personale. Vă credeţi veşnici... Totul se va întoarce împotriva voastră, nu veţi fi veşnici decât în mormânt, cât mai repede şi cât mai adânc blestemaţi!".  

Acesta este un fragment din scrisoarea de două pagini primită de către deputatul Rădulescu şi pe care a acceptat să îl dea publicităţii, considerându-l elocvent. 

Scrisoarea este redactată la calculator şi a fost trimisă prin poştă de la un oficiu din Piteşti.

Poliţia îl caută pe autor, fiind deschis dosar la Inspectoratul pentru Poliţie Argeş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Deputatul "mitralieră" şi familia lui, ameninţaţi cu moartea. "Nu veţi fi veşnici decât în mormânt!"