Antena Meniu Search
x

Dragnea: Nu iau în râs declarațiile lui Ghiță! Se fac presiuni ca PSD să nu preia guvernarea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în această după-amiază, la Parlament, că nu ia în râs declarațiile făcute de Sebastian Ghiță, potrivit cărora i s-ar fi cerut să furnizeze date despre liderul social-democrat pentru a-i fi lăsată familia în pace.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în această după-amiază, la Parlament, că nu ia în râs declarațiile făcute de Sebastian Ghiță, potrivit cărora i s-ar fi cerut să furnizeze date despre liderul social-democrat pentru a-i fi lăsată familia în pace.

"Nu iau în râs aceste declarații ale lui Sebi Ghiță și, din păcate, nu sunt singurele informații de acest gen care au ajuns la mine. Au fost oameni presați să spună ceva rău despre mine. Aceste declarații ale lui Sebastian Ghiță ar trebui să ne pună pe gânduri pe toți. Am înţeles că vor mai urma astfel de declaraţii şi eu zic să le urmărim cu atenţie.

În ceea ce mă privește, lumea trebuie să înțeleagă că nu mă tem de nicio amenințare. Se fac presiuni ca PSD să nu preia guvernarea", a spus Dragnea. 

Sebastian Ghiță este dispărut din 21 decembrie, după ce a fost chemat la DNA Ploieşti şi nu s-a prezentat, ulterior pe numele lui fiind emis un mandat de aducere.

Pe acelaşi subiect

Astăzi, omul de afaceri a reapărut într-o înregistrare video difuzată la România TV, postul pe care fostul deputat îl controlează. 

Fostul deputat a spus că i s-ar fi cerut să furnizeze date despre Liviu Dragnea pentru a-i fi lăsată familia în pace.

"Mi s-a spus că dacă fac denunțuri împotriva lui Dragnea o să scap. Au încercat și acum doi ani cu Ponta. Mi s-a spus că dacă știu ceva despre familia lui Dragnea, oameni pe care îi cunosc de mai mult de 15 ani, atunci îmi vor lăsa mie familia în pace. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA, îl vor aresta pe fratele meu, prieteni și am să mă întâlnesc cu toți la închisoare, iar prețul era un denunț împotriva lui Dragnea ca să îl blochez să mai fie prim ministru",  afirmat Sebastian Ghiță.

Urmărește AICI înregistrarea video

"Se încearcă, s-a încercat deja și poate că se va reuși zdrobirea voinței românilor și întoarcerea votului pe care aceștia l-au dat masiv în favoarea dezvoltării, a unor salarii și pensii decente, în favoarea unor oameni care să construiască și să dezvolte România. DNA este instrumentul folosit de mai marii zilei și de către interesele străine pentru a zdrobi votul românilor. Liviu Dragnea, cel care conduce PSD și care a asigurat victoria acestui partid în alegeri alături de aliații săi, a fost tot timpul campaniei electorale șantajat și amenințat. A fost șantajat și amenințat și presat să nu devină prim-ministru", a mai spus fostul deputat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri politice » Dragnea: Nu iau în râs declarațiile lui Ghiță! Se fac presiuni ca PSD să nu preia guvernarea