Antena Meniu Search
x

Dragnea, despre sechestrul DNA: "Sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justiţiei de către oameni care se ascund"

Liderul PSD, Liviu Dragnea susţinecă este folosit ca mijloc pentru blocarea modificării legilor justiţiei.

Liderul PSD, Liviu Dragnea susţine, referitor la sechestrul pus de DNA pe averile celor implicaţi în dosarul Tel Drum, că este folosit ca mijloc pentru blocarea modificării legilor justiţiei, afirmând, ironic că probabil va urma un secrestru pe viaţă. 

Dragnea s-a arătat deranjat de faptul că a aflat din presă despre sechestrul pus de DNA pe averea inculpaţilor din dosarul Tel Drum, el fiind unul dintre aceştia.

”Îl văd foarte interesant (sechestrul pus de DNA - n. red.) în sensul că, sigur, noi încă mai credeam, unii încă mai credem, că putem deveni o ţară normală, în care nu afli din presă lucrurile astea – informaţii date pe surse, pe canale neoficiale şi nelegale”, a declarat Dragnea.

Citeşte şi Averea lui Liviu Dragnea, sub sechestru în dosarul Tel Drum

Liderul PSD a spus că o să meargă azi la DNA pentru a lua în primire sechestrul.

”Am fost făcut ţap ispăşitor la referendum în 2012, pentru că trebuia să se păstreze cinstea obrazului cuiva (...), am fost făcut ţintă de câte ori PSD a vrut să facă ceva important pentru români, acum sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justiţie şi de către cine? De către oameni care se ascund”, s-a plâns Liviu Dragnea.

Sursă: News.ro 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Dragnea, despre sechestrul DNA: "Sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justiţiei de către oameni care se ascund"