Antena Meniu Search
x

Video Elena Lasconi a plătit scump un vot din 2018. Partidul şi propria fiică s-au întors împotriva ei

Elena Lasconi a plătit scump votul pentru familia tradiţională la referendumul din 2018. Liderii USR, au forţat-o pe primăriţa din Câmpulung Muscel să se retragă de pe lista lor de europarlamentare. Scandalul a continuat şi în familia sa. Un homofob mai puţin în Parlamentul European este un câştig a scris pe Instagram fiica Elenei Lasconi, membră a comunitătii LGBT.

Marius Gîrlaşiu
de Marius Gîrlaşiu

la 06.11.2023, 20:50

Vezi și

"Eu sunt crestina, sunt ortodoxa, din punctul meu de vedere familia este formata dintr o femeie si un barbat", a declarat Elena Lasconi, primar Câmpulung Muscel. Declaraţia a provocat un cutremur politic în USR şi o dramă în familia Elenei Lasconi, una dintre vedetele partidului si lider cu aspiratii prezidentiale. Liderul USR Drula i-a cerut Elenei Lasconi sa se retraga din campania electorala de anul viitor. Fosta jurnalista urma sa deschida lista USR pentru Parlamentul European. Liderii partidului sustin ca pozitionarea Elenei Lasconi afecteaza campania electorala si lupta pe care USR o duce importriva Coalitiei PSD PNL.

Scandalul politic s-a transformat rapid într-o dispută în familie

"Eu nu am nimic impotriva persoanelor de acelasi sex, dar nu vad de ce as milita pentru casatoria dintre persoane de acelasi sex", a declarat Elena Lasconi. "Elena Lasconi face o treaba excelenta la primarie indiferent ce a votat sau nu a votat acum nu stiu cati ani. Sunt convins ca ar fi facut o treaba exelenta in Parlamentul European. Problema nu e ce a votat doamna Lasconi, cat disputa din interiorul familiei, care ar fi trebuit sa ramana intima ca orice disputa din interiorul oricarei familii", a declarat Cristian Seidler, deputat USR.

Scandalul politic s-a transformat rapid într-o dispută în familie. De la Paris, fiica Elenei Lasconi şi-a criticat mama în termeni duri. "Sunt mulțumită că mama mea nu mai candidează la alegerile parlamentare. Un homofob în minus în Parlamentul Europen este un câștig, indiferent de cost", a scris Oana Lasconi pe contul ei de Instagram. Elena Lasconi nu a trecut astăzi pe la primărie. Elena Lasconi sustine ca nu a avut niciodata nimic cu relatiile intre persoane de acelasi sex. Primarul din Campulung sustine ideea unui parteneriat civil in care din punct de vedere legal persoanele LGBT ar avea aceleasi drepturi ca orice persoana heterosexuala.

În vârstă de 51 de ani, fosta jurnalistă Elena Lasconi este primar la Câmpulung Muscel din 2020. Surse politice spun că fostul lider USR Dan Barna ar urma să preia locul ei în fruntea listei pentru Parlamentul European.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Elena Lasconi a plătit scump un vot din 2018. Partidul şi propria fiică s-au întors împotriva ei