Antena Meniu Search
x

Video Elena Lasconi, retrasă de USR de la europarlamentare. Scandalul cu referendumul pentru familie şi cu fiica sa afectează lupta "cu monstrul PSD-PNL"

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, îi cere Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare, pe motiv că "situația personală devenită publică afectează campania și concentrarea USR". Decizia USR vine după ce fiica Elenei a făcut o postare publică în care se arată dezgustată faţă de alegerea mamei sale de a vota "DA" la referendumul pentru familia tradiţională.

de Redactia Observator

la 05.11.2023, 14:57

Elena Lasconi, retrasă de USR de la europarlamentare. Scandalul cu referendumul pentru familie şi cu fiica sa afectează lupta "cu monstrul PSD-PNL" - Facebook

Elena Lasconi se retrage din poziţia de candidat USR pentru europarlamentare, după postarea fiicei sale în care este numită "homofobă". Tânăra a reacţionat dur la alegerea mamei sale de a vota DA" la referendumul pentru familia tradiţională: "Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie şi din acest motv nu o mai susţin pe mama din niciun punct de vedere din acest moment".

Preşedintele USR îi cere Elenei Lasconi retragerea din campania pentru europarlamentare

"Am avut o discuție cu Elena Lasconi și i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Am decis convocarea Biroului Național al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii.

Am certitudinea că Elena a înțeles că întreaga discuție publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situația personală devenită publică afectează campania și concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL. Elena va continua să muncească pentru câmpulungeni și va avea sprijin pentru a face performanță în administrație.

Pe acelaşi subiect

USR are de dus o luptă grea și importantă în 2024. Astăzi, mai mult decât oricând, România are nevoie de o alternativă de dreapta și de soluții liberale. 

În fața unei guvernări corupte și a isteriei extremiste, avem cu toții nevoie de o schimbare reală. Vom continua să muncim zi de zi pentru a construi această schimbare."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacţia Elenei Lasconi, după postarea fiicei sale

"Cu ce e compatibilă politica?

După declarația mea de ieri în care am fost sinceră și am spus că din punctul meu de vedere căsătoria este între un bărbat și o femeie, s-au inflamat toate rețelele sociale. Îmi pare rău. Niciodată nu am avut nimic împotriva relațiilor dintre persoanele de același sex. Nu am nimic împotriva unui parteneriat făcut legal pentru a avea aceleași drepturi. Singura sensibilitate pentru mine ca persoană este asta: cuvântul căsătorie."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Elena Lasconi, retrasă de USR de la europarlamentare. Scandalul cu referendumul pentru familie şi cu fiica sa afectează lupta "cu monstrul PSD-PNL"