Antena Meniu Search
x

Lista PSD pentru Consiliul Primăriei Capitalei, plină de personalități. Firea; „Le pasă de soarta bucureștenilor”

Fostul premier Petre Roman se află în fruntea listei de consilieri generali ai Capitalei depusă de Partidul Social Democrat, conform anunţului făcut, luni, de primarul general, Gabriela Firea.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 17.08.2020, 18:35

  • Gabriela Firea a mai spus că pe listă sunt şi cadre medicale, antreprenori, ingineri, profesori
  • Gabriela Firea și-a depus și ea candidatura pentru al doilea mandat de primar general al Capitalei

Pe lista PSD pentru CGMB se mai află și alte personalități, printre care actrița Monica Davidescu, Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu sau regizorul Sorin Ilieșiu.

Am depus acum lista candidaţilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Venim cu o listă de profesionişti în domeniile lor, oameni care iubesc Capitala şi le pasă de soarta bucureştenilor. Domnul Petre Roman, prim-ministru în perioada 1990-1991, este lângă mine şi deschide alături de mine lista de consilieri generali. De asemenea, veţi observa pe aceste propuneri ale noastre: sportivi, campioni”, a spus primarul general.

Gabriela Firea a spus că printre propunerile PSD de pe această listă se află „oameni pe care bucureştenii i-au apreciat pentru ceea ce au făcut în întreaga lor carieră, în întreaga lor viaţă”.

Firea a comparat administraţia cu sportul, spunând că „nu contează interese, nu contează politicianisme, ci contează doar performanţa”.

Gabriela Firea a mai spus că pe listă sunt şi cadre medicale, antreprenori, ingineri, profesori.

Ne dorim să nu mai fim în situaţia de acum patru ani în care Bucureştiul era un oraş îngheţat. În Bucureşti nu se lucra pe niciun şantier, în Bucureşti totul era în paragină. Acum chiar dacă mai sunt multe de făcut şi nu suntem noi cei care trebuie să ne lăudăm, dar spunem o realitate, de patru ani se munceşte în Bucureşti, sunt foarte multe proiecte pe care le-am dezvoltat”, a susţinut primarul general.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Lista PSD pentru Consiliul Primăriei Capitalei, plină de personalități. Firea; „Le pasă de soarta bucureștenilor”