Antena Meniu Search
x

Video Florin Cîţu "Balboa", citat inspiraţional în mesajul de Crăciun: "În viaţă nu contează cât de tare poţi lovi, ci cât poţi încasa, dar merge înainte"

Să fim solidari şi responsabili. Au fost principalele mesaje transmise cu ocazia Crăciunului de preşedintele şi premierul României. Mai puţin convenţional a fost, însă, Florin Cîţu. Liderul PNL a interpretat în faţa camerei o scenă din filmul Rocky Balboa. 

de Redactia Observator

la 25.12.2021, 10:24

Vezi și

Cel mai extravagant mesaj de Crăciun a venit de la Florin Cîţu. Pe fundal de colinde rock, preşedintele liberalilor a simţit nevoia să-l citeze, în limba originală, pe cel mai faimos personaj interpretat de actorul Silvester Stallone.

Florin Cîţu, preşedintele PNL: Pentru mine, lecţia lui 2021 vine de la Rocky Balboa. Este despre viaţă. Lumea nu este formată din raze de soare şi curcubee. Este un loc foarte crud şi rău. Nu îmi pasă cine eşti. Viaţa te va lovi dur. Te va trânti în fund. Dar în viaţă nu contează cât de tare poţi lovi. Contează cât de tare poţi fi lovit, dar să mergi înainte, cât poţi încasa, dar merge înainte.

După citatul inspiraţional, Florin Cîţu a trecut la urări, în costum de Moş Crăciun: La mulţi ani şi Crăciun Fericit!

Mult mai formal a fost mesajul preşedintelui Iohannis, transmis din faţa bradului de Crăciun de la Cotroceni: Vă urez să trăiţi din plin bucuria naşterii Domnului, cu speranţa că ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine, solidari, peste această peroadă.

Pe acelaşi subiect

Premierul Nicolae Ciucă a făcut un apel la solidaritate, în mesajul de Crăciun

Şi premierul Nicolae Ciucă a făcut un apel la solidaritate, în mesajul de Crăciun, dar şi la responsabilitate: Să ne gândim la sănătatea noastră şi a celor din jur este, poate, cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalţi prin responsabilitatea prin care vom înţelege să ne petrecem aceste sărbători, respectând măsurile de prevenire a noului coronavirus.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a mulţumit să le ureze sărbători fericite românilor printr-un scurt videoclip, cu sigla partidului, urcat pe pagina de Facebook. Iar fostul preşedinte al USR, Dan Barna, a făcut publică o fotografie cu fiul său, pentru care a venit, aseară, pentru prima dată Moş Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu "Balboa", citat inspiraţional în mesajul de Crăciun: "În viaţă nu contează cât de tare poţi lovi, ci cât poţi încasa, dar merge înainte"