Antena Meniu Search
x

Video Familia regală a adus bucurie comunităţii din Săvârşin. 300 de pachete au fost distribuite oamenilor cu situaţii precare

În Ajun de Crăciun, sute de dubaşi au colindat Castelul Regal de la Săvârşin, acolo unde familia regală petrece sărbătorile. Erau colindătorii preferaţi ai Regelui Mihai, iar tradiţia acestei vizite s-a păstrat şi în ziua de astăzi. Apoi, ca în fiecare an, principele Radu a împărţit sute de cadouri familiilor din localitate.

de Redactia Observator

la 25.12.2021, 09:50

Vezi și

Ca în fiecare an, în Ajun de Crăciun, dubaşii din Săvârşin au venit la poarta reşedinţei regale. Au fost colidătorii de suflet ai Regelui Mihai şi sunt primiţi mereu cu drag de familia regală. Tocmai de aceea se pregtesc din timp pentru acest eveniment.

''În fiecare seară, timp de o lună de când începe postul Crăciunului, facem repetiţii.''

Nu doar familia regală s-a bucurat de colinde, ci şi oamenii din Săvârşin.

''Sunt obiceiuri frumoase, ne bucuram.'' 

Pe acelaşi subiect

Familia regală a făcut o bucurie comunităţii

În schimb copiii au fost mai impresionaţi de Majestatea sa Margareta şi soţul ei, principele Radu. După ce s-a bucurat de colinde, familia regală a decis să facă la rândul ei o bucurie comunităţii. 300 de pachete cu alimente au fost distribuite de principele Radu oamenilor din Săvârşin şi din localităţile din apropiere.

''Vă mulţumesc foarte frumos. Că datorită dumneavoastră mai ştie lumea şi de Săvârşin.

Nu pot să spun sărbători fericite, că e multă tristeţe, dar să aveţi pace sufletească.

Vă mulţumesc foarte frumos!''

Principele Radu: Sunt lucruri pe care le facem în fiecare an. Majestatea Sa a vrut ca pachetele pentru oamenii cu situaţii precare să ajungă la ei. 

Familia regală va petrece şi Crăciunul şi Anul Nou la Săvârşin. În salonul mare al castelului tronează un brad înalt şi bogat, împodobit chiar de Majestatea Sa, Margareta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Familia regală a adus bucurie comunităţii din Săvârşin. 300 de pachete au fost distribuite oamenilor cu situaţii precare