Antena Meniu Search
x

Florin Cîţu ia în calcul remanieri în guvern - surse. Liderul PNL vrea "oameni capabili" pentru a implementa reformele din PNRR

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu se gândeşte la o discuţie serioasă despre o remaniere guvernamentală, în perioada următoare, au precizat surse liberale pentru News.ro.

de Redactia Observator

la 18.03.2022, 15:07

Florin Cîţu
Florin Cîţu - Hepta/Mediafax/Alexandru_Dobre

Florin Cîţu se gândeşte la o discuţie serioasă despre remanieri in guvern, potrivit unor discuţii din partid, susţin surse liberale. PNL este, potrivit sondajelor recente, pe o creştere, astfel că preşedintele PNL consideră că este un moment bun pentru a promova oameni buni şi noi în Guvern.

Florin Cîţu, despre PNRR: "Aceşti bani trebuie să ajungă la români"

Recent, liderul PNL afirma că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă înseamnă 30 miliarde de euro pentru economia României, iar cei care nu pot face reformele prevăzute în acest plan, să spună acum, pentru a fi găsiţi „oameni capabili”. ”PNRR înseamnă 30 miliarde de euro pentru economia României. Nu există nicio scuză pentru nimeni. Aceşti bani trebuie să ajungă la români. Cine nu poate să facă reformele prevăzute în PNRR să spună acum. Şi găsim oameni capabili”, spunea Florin Cîţu, într-un mesaj pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu ia în calcul remanieri în guvern - surse. Liderul PNL vrea "oameni capabili" pentru a implementa reformele din PNRR