Antena Meniu Search
x

Video Florin Cîţu refuză să demisioneze din fruntea PNL şi cere ca preşedintele Iohannis să-i spună direct că nu-l mai susţine. Congres PNL pe 10 aprilie

După ce i-au aplaudat furtunos victoria, acum ar vrea să îl înlăture de la şefia partidului. Mai multe organizaţii PNL au semnat deja o scrisoare prin care-i cer demisia lui Florin Cîţu.

de Larisa Bernaschi

la 31.03.2022, 20:54

Vezi și

UPDATE: Potrivit surselor Observator, Congresul PNL va fi convocat pe 10 aprilie. Atunci se va propune ca Nicolae Ciucă să preia funcţia de preşedinte al partidului. Conform aceloraşi surse, Florin Cîţu a cerut ca preşedintele Klaus Iohannis să-i spună direct că nu îl mai susţine. La Congresul din 10 aprilie nu va fi schimbată întreaga organigramă de conducere a partidului, ci este vizată doar funcţia de preşedinte.

Şase luni a reuşit să stea Florin Cîţu în fruntea PNL. Bineînţeles, semnalul de demitere a lui Florin Cîţu a venit de la Palatul Cotroceni. Relaţia dintre Florin Cîţu şi Klaus Iohannis nu mai este una bună deloc. Tocmai de aceea, Klaus Iohannis ar vrea să-l pună pe Nicolae Ciucă în fruntea partidului. În acest sens, în urmă cu puţin timp, s-a şi încheiat o întâlnire restrânsă la Vila Lac, acolo unde cei patru vice-preşedinţi ai partidului i-au prezentat lui Florin Cîţu o scrisoare prin care îi cer practic demisia.

Scrisoarea este semnată de aproape toate organizaţiile PNL din ţară, mai exact 40 de lideri şi-au dat acordul pentru înlăturarea lui Cîţu de la şefia partidului. Potrivit surselor Observator, Florin Cîţu nu cedează şi nu vrea să îşi dea demisia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu refuză să demisioneze din fruntea PNL şi cere ca preşedintele Iohannis să-i spună direct că nu-l mai susţine. Congres PNL pe 10 aprilie