Antena Meniu Search
x

Florin Cîţu, soluţii pentru creşterea salariilor: Reducerea CAS de la 25% la 20%

Liderul PNL Florin Cîţu a postat, duminică, un mesaj pe Instagram, în care prezintă soluţii pentru a creşte salariile pentru toţi românii şi dă exemplu reducerii CAS de la 25% la 20% - aproximativ 317 lei în plus în buzunar pentru românii cu salariul mediu.

de Redactia Observator

la 13.02.2022, 10:05

Florin Cîţu, soluţii pentru creşterea salariilor - Hepta/Mediafax/Alexandru_Dobre

”Soluţii: 1. Reducerea contribuţiilor - mai mulţi bani în buzunarele românilor. 2. Reducerea TVA - temperează inflaţia”, scrie Cîţu în postare.

Preşedintele PNL prezintă şi soluţii pentru a creşte salariile pentru toţi românii. ”Reducerea CAS de la 25% la 20% - aproximativ 317 lei în plus în buzunar pentru românii cu salariul mediu”, spune liderul liberal.

Impozitarea proprietăţii din 2023

Postarea preşedintelui PNL vine în contextul declaraţiilor ministrului Finanţelor Publice, Adrian Câciu, privind o impozitare a proprietăţii, din 2023.

Ulterior, ministrul şi-a nuanţat declaraţiile privind impozitarea proprietăţilor el arătând că nu este adeptul supraimpozitării în această privinţă, el precizând că susţine ceea ce numeşte „o ajustare” în zona de reglementare comercială a unor activităţi de business.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu, soluţii pentru creşterea salariilor: Reducerea CAS de la 25% la 20%