Antena Meniu Search
x

Imagini de la nunta Olguței Vasilescu. Mesajul miresei după cununia religioasă

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au cununat religios după ce, tot duminică, au avut cununia civilă. Cuplul s-a căsătorit în Craiova, de Dragobete.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 24.02.2019, 19:53

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au cununat religios după ce, tot duminică, au avut cununia civilă. Cuplul s-a căsătorit în Craiova, de Dragobete.

La câteva ore după cununia civilă, Olguța Vasilescu și și Claudiu Manda au mers în fața altarului, duminică-după amiază.

De altfel, deputatul PSD și soțul ei, senator în același partid, au purtat aceeași costumație ca și la ceremonia civilă. Olguța Vasilescu a optat pentru o rochie albă, peste care a purtat, la sosirea în biserică, un palton, de asemenea, alb. Claudiu Manda a purtat un costum bleumarin.

Claudiu Manda și Olguța Vasilescu în fața altarului

După cununia religioasă, oficiată la o biserica din Craiova, Olguța Vasilescu a postat pe Facebook imagini, dar și un mesaj.

”Cununia religioasă! Multumim tuturor celor care ne-au trimis astăzi mesaje și au fost alături de noi, dar și presei care a înțeles ca e un eveniment privat și a respectat acest lucru! De Dragobete, va uram tuturor sa iubiți mult!”, a scris Olguța Vasilescu.

Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și fiecare se află la cea de-a doua căsătorie. Amândoi au câte un copil din căsnicia precedentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Imagini de la nunta Olguței Vasilescu. Mesajul miresei după cununia religioasă